Home » Blog » Drie keer genomineerd

Nieuws

Drie keer genomineerd

Nieuws

11 januari 22

3 min. leestijd

Ondanks de turbulente coronatijden blijft HRB vooruit gaan. Dat bleef niet onopgemerkt: we werden niet voor één, twee, maar wel drie ondernemersprijzen genomineerd. We willen onze klanten, partners en medewerkers dan ook hartelijk bedanken! Want het is dankzij jullie inzet en vertrouwen, dat wij onze projecten kunnen realiseren.

Jong Voka Kempen

Willen Winnen Award 2021

Onze eerste nominatie was er een voor de Willen Winnen award. Die wordt elk jaar op de dag van de groeier uitgereikt aan een jonge Kempische onderneming die opvalt door zijn grote ambitie, goesting, durf en innovatie.
Kortom, precies de dingen waarop wij bij HRB elke dag inzetten.

Want met CLT bouwen we duurzame, bijna-energieneutrale woningen. Die zijn zowel in opbouw, als in gebruik, goed voor de mens, zijn omgeving en de planeet. We zijn dan ook erg trots op deze erkenning, en zien het als een aanmoediging om nog verder te groeien met ons team, onze projecten, ons aanbod, onze toonzaal,… 

De award werd uitgereikt door Jong Voka Kempen, een lokaal deel van het Jong Voka-netwerk. Zij brengen jonge ondernemers samen, met als doel ze te inspireren en te helpen groeien. De drie sterkste groeiers zetten ze in de bloemetjes met een nominatie voor hun Willen Winnen award. 

Naast HRB, werden ook Kelvin Solutions uit Turnhout en Magics Instruments uit Geel genomineerd. Die laatste mocht uiteindelijk de Willen Winnen award 2021 mee naar huis nemen. Proficiat! HRB kreeg de titel van laureaat, daar zijn we heel trots op.

Unizo Neteland

Hart voor Ondernemers 2022

Onze tweede nominatie kwam vanuit de lokale afdeling van Unizo: Unizo Neteland. Het ondernemersplatform voor zelfstandige ondernemers, KMO’s en vrije beroepen uit Herentals, Herenthout, Olen, Vorselaar en Grobbendonk. 

Elk jaar reiken zij het ‘Hart voor ondernemers’ uit aan een onderneming die zich onderscheidt door gedurfd en inspirerend ondernemerschap tot over de stadsgrenzen heen. 

De prijs zelf, ‘Het Hart’, is een kunstwerk dat iedere keer door een andere kunstenaar uit het Neteland gemaakt wordt. Naast ons zijn er nog twee andere laureaten: Van Eccelpoel en Brouwerij Leysen. Wie dit jaar ‘Het Hart’ wint, en de titel van ‘Hart voor ondernemers’ krijgt, komen we te weten op woensdag 16 februari 2022.
Die avond organiseert Unizo Neteland een online event waarin alle laureaten aan het woord worden gelaten. De onderneming die aan het eind van de avond de meeste stemmen weet te verzamelen, wint ‘Het Hart’. 

Heb jij zin in een avond vol inspirerend ondernemerschap? Schrijf je in voor het online event, en help HRB mee naar de overwinning!

Ik wil erbij zijn

Trends

Trends Gazellen 2022

Tenslotte onze derde en laatste nominatie. Die is zeker niet de minste: HRB werd genomineerd voor Trends Gazellen 2022, een van de meest prestigieuze Belgische ondernemersprijzen.

Gazellen zijn snelgroeiende, competitieve ondernemingen met een positieve impact op het ondernemingsklimaat van hun regio. Ze stimuleren innovatie, creëren werkgelegenheid en zijn een echte inspiratiebron voor andere bedrijven in hun omgeving. 

Per provincie nomineert ondernemersblad Trends telkens 250 Gazellen. Die selecteren ze op basis van verschillende pijlers: groei in toegevoegde waarde, groei in personeel en groei in de cash-flow.

Wij werden genomineerd als Gazelle bij de middelgrote ondernemingen in de provincie Antwerpen. Daar zijn we best trots op, want in ons 8-jarige bestaan zijn we inderdaad al flink gegroeid: we evolueerden van houtskeletbouw naar CLT-bouw, we groeiden van 2 naar 27 werknemers, en een deel vaste onderaannemers en partners, we openden onze eerste HRB Wonen toonzaal, en we blijven vooruitkijken, op zoek naar manieren om nog duurzamer en ecologischer te bouwen.

In maart worden de Gazellen per provincie bekendgemaakt. Uit al die winnaars wordt dan in April nog eens de snelste groeier: de Trends Gazellen 2022, gekozen.

Wij zijn alvast super vereerd met deze nominatie en kijken uit naar de resultaten. Spannend!

Laatste nieuws

Benieuwd naar wat we allemaal doen? We houden je op de hoogte via onze blogpagina.

CLT

De voordelen van een CLT-bouw

Duurzaam en milieubewust bouwen? Ontdek de 5 reden waarom CLT dé milieuvriendelijkste bouwmethode is bij uitstek.

17 november 2021
CLT

CLT voor architecten

Wil je je spaargeld veilig, maar optimaal laten renderen? Dan is investeren in vastgoed een slimme beslissing. Lees hier waarom.

15 november 2021
CLT
Nieuws

5 jaar geen onroerende voorheffing betalen?

Kom te weten hoe je 5 jaar lang vrijgesteld kan worden van onroerende voorheffing.

09 november 2021

Hoe kunnen we jou helpen?

Samen realiseren we het project van je dromen.