Home » Blog » HR-bouw groeit door naar “HRB”
Nieuws

HR-bouw groeit door naar “HRB”

Nieuws

07 augustus 20

2 min. leestijd

“De ambities zijn groter dan ooit” –  Het bedrijf verlaat definitief het start-up ei en staat klaar met grote ambities.
De rebranding wordt gefinaliseerd met de lancering van een nieuw logo, huisstijl en bijgevolg ook website.

Het ontstaan van HRB ligt ondertussen al enkele jaren achter ons. In het voorjaar van 2014 besloten Jeffry Van den Bulck en zijn schoonvader Leo Philipsen een kleinschalige onderneming op te richten. Van aannemer in totaalprojecten en renovaties, met specialiteit in houtskeletbouw groeide het bedrijf ondertussen door naar een uiterst gedreven residentiële projectontwikkelaar in CLT-bouw. Het ultieme uithangbord: een familiale onderneming die streeft naar topkwaliteit en 100% klanttevredenheid. Bestaande uit een gemotiveerd team dat eenzelfde doel voor ogen heeft: een echte thuis creëren. Doordat we alle aspecten van het bouwproces zelf uitvoeren en beheren, heb je als koper slechts één aanspreekpunt.

Door de jaren heen maakten kleinere verbouwingen plaats voor kleinschalige woningprojecten. Projecten van 1,2,3-4 woningen werden dagelijkse kost. De volgende generatie bouwen betekende in één adem ook de volgende generatie van het bouwsysteem. Systematisch bouwden we onze knowhow en relaties verder uit in de CLT-bouwwereld.

Het oude logo van HR-bouw
HR-bouw
Totaalprojecten en renovaties
  • In 2014 werd het bedrijf opgericht;
  • Gespecialiseerd in houtskeletbouw, nadien CLT;
  • Uniek familiaal karakter en uitstekende service van offerte op maat tot en met oplevering én zelfs daarna.

Future Proof

Onze voorkeur gaat uitsluitend naar duurzame, ecologische projecten. Het is voor ons cruciaal dat elk project wordt afgeleverd zodat wij er zelf graag zouden wonen, in investeren, studeren, werken of wat dan ook. Onze projecten passen niet alleen mooi in de omgeving, we proberen ook een vernieuwende dynamiek in de omliggende samenleving op te wekken. Door onze innovatieve manier van bouwen, lopen we zonder al te veel moeite steeds voor op de nieuwe energienormen. Daarbovenop dragen we bij aan het welzijn van de mens en van onze planeet.

Het nieuwe logo van HRB
HRB
Projectontwikkelaar
  • Woonprojecten in CLT (Cross Laminated Timber);
  • Op maat van mens, buurt en klimaat;
  • Inspelen op woonbehoeften, wensen, smaak, het budget en de levensfase;
  • Vastgoedspecialisten met jarenlange ervaring in projectontwikkeling, aanneming en bouwsector.

De omschakeling van de traditionele houtskeletbouw naar “het bouwsysteem van de volgende eeuw” (lees CLT) opende de deur naar een langdurige en kwalitatieve samenwerking met collega ontwikkelaar ‘Civitas’. Waarop de volgende stap in ons bedrijf een feit was. Vandaag gaan wij door het leven als bouwgroep HRB (Highly Reliable Buildings). De steunpilaren bij het opzetten van onze onderneming: professioneel, betrouwbaar en familiaal.

Meer nieuws

Gerelateerde nieuwsberichten

Klanten aan het woord
Investeren in duurzaam vastgoed

Benieuwd hoe jij je spaargeld veilig kan laten renderen door te investeren in duurzaam vastgoed? Lees hier waarom HRB-klant Luc Haeverans resoluut voor een BEN-woning kiest.

Lees meer
CLT veilig
CLT
Bij correcte toepassing rot CLT niet

Vanuit HRB willen we reageren op het nieuws uit Sint-Truiden en onze klanten gerust stellen: bij een correcte toepassing rot CLT niet.

Lees meer
CLT
5 reden waarom je milieubewust bouwt met CLT

Duurzaam en milieubewust bouwen? Ontdek de 5 reden waarom CLT dé milieuvriendelijkste bouwmethode is bij uitstek.

Lees meer