Home » Blog » “Ieder detail van mijn woning op plan kon ik zelf bepalen”

Nieuws

“Ieder detail van mijn woning op plan kon ik zelf bepalen”

Klanten aan het woord

17 mei 21

2 min. leestijd

Als interieurconsulente heeft Ann Verbaet een uitgesproken mening over hoe haar woning er moest uitzien. Inspraak in het ontwerp was voor haar dan ook cruciaal. Ann en Stefanie kozen met Smedeshof voor een woning op plan in Grobbendonk.

Ruimte voor inbreng van de klant

Ann kocht dan wel een woning waarvan de plannen al waren uitgetekend maar op het moment van de koop waren de werken nog niet aangevat. Ze had dus nog de mogelijkheid om de plannen naar wens aan te passen: “Ik voelde meteen dat er bij HRB veel ruimte is voor de inbreng van de klant, dat gaf voor mij de doorslag om met hen in zee te gaan. Ik kocht een projectwoning maar kreeg uitgebreid de kans om er mijn eigen ding van te maken.”

Een CLT-woning wordt als een kant-en-klaar bouwpakket afgeleverd op een werf. Hierdoor verloopt het bouwen van zo’n woning razendsnel, op twee dagen tijd is een ruwbouw gemonteerd en klaar om verder afgewerkt te worden. Het voortraject van zo’n CLT-woning neemt wat meer tijd in beslag. Alles wordt op voorhand tot in detail uitgewerkt en uitgetekend.

“Zorgeloos bouwen”

Ann: “Tijdens het voortraject had ik veel contact met CEO Jeffry Van den Bulck. Hij bood me een duidelijk beeld van alle mogelijkheden, gaf me de ruimte om over ieder detail na te denken en zorgde ervoor dat de gevraagde aanpassingen werden doorgevoerd.”

Bouwen betekent stress? Niet voor Ann Verbaet. Naar eigen zeggen werd ze tien jaar jonger doorheen het bouwproces: “Iedere dag kwam ik de vorderingen filmen omdat ik zo onder de indruk was van de snelheid waaraan er werd gebouwd. Hoewel we in volle coronacrisis zaten en de bedrijvigheid op veel plekken stil viel, is HRB erin geslaagd om de werken binnen de vier maanden te voltooien. Bouwen met HRB? Ik zou het meteen opnieuw doen!

Laatste nieuws

Benieuwd naar wat we allemaal doen? We houden je op de hoogte via onze blogpagina.

Klanten aan het woord

Investeren in duurzaam vastgoed

Benieuwd hoe jij je spaargeld veilig kan laten renderen door te investeren in duurzaam vastgoed? Lees hier waarom HRB-klant Luc Haeverans resoluut voor een BEN-woning kiest.

24 augustus 2021
CLT veilig
CLT

Bij correcte toepassing rot CLT niet

Vanuit HRB willen we reageren op het nieuws uit Sint-Truiden en onze klanten gerust stellen: bij een correcte toepassing rot CLT niet.

07 juli 2021
CLT

5 reden waarom je milieubewust bouwt met CLT

Duurzaam en milieubewust bouwen? Ontdek de 5 reden waarom CLT dé milieuvriendelijkste bouwmethode is bij uitstek.

11 augustus 2021