Home » Blog » Jenne en Nina – “Uitstekende naservice”
Nieuws

Jenne en Nina – “Uitstekende naservice”

Klanten aan het woord

15 juli 21

1 min. leestijd

Jenne en Nina wonen sinds 2021 in hun projectwoning van HRB in  Bij de keuze van een nieuwe woonst was uiteraard de ligging voor hen belangrijk, maar vooral de ruime CLT-zolder was een doorslaggevend argument om voluit voor deze woning in de Pastoriestraat in Olen te kiezen.

Een CLT woning is een duurzame woning

Inmiddels zijn Jenne en Nina nog steeds blij met hun keuze: “We wonen in een gesloten bebouwing, waardoor we ook vlak tegen onze buren zitten, maar last van geluid hebben we niet. Daarnaast voelt onze woonst ook altijd heerlijk warm aan.” 

HRB & een betrouwbare naservice

CLT is een bijzonder sterk bouwmateriaal. De kruiselings verlijmde houten panelen vormen muren die veel dunner zijn dan bij een traditionele bouw. De wanden kunnen niet alleen moeiteloos een zware dakconstructie ondersteunen, ze isoleren ook veel beter. Daarnaast resulteert een dunne wand in extra bewoonbare oppervlakte. Een CLT-zolder is dus een volwaardige ruimte die naar believen kan worden ingericht. Jenne en Nina kozen ervoor om er een fitnessruimte van te maken. 

De woning van Jenne en Nina was volledig instapklaar toen het koppel ze kocht, maar over de klantvriendelijkheid van HRB zijn ze alvast lovend: “Alles wat er bij de verkoop werd afgesproken, is netjes nageleefd. Daarnaast zijn we ook erg tevreden over de naservice. Als we een probleem melden, wordt er binnen de twee dagen gevolg aan gegeven.” 

Meer nieuws

Gerelateerde nieuwsberichten

Klanten aan het woord
Investeren in duurzaam vastgoed

Benieuwd hoe jij je spaargeld veilig kan laten renderen door te investeren in duurzaam vastgoed? Lees hier waarom HRB-klant Luc Haeverans resoluut voor een BEN-woning kiest.

Lees meer
CLT veilig
CLT
Bij correcte toepassing rot CLT niet

Vanuit HRB willen we reageren op het nieuws uit Sint-Truiden en onze klanten gerust stellen: bij een correcte toepassing rot CLT niet.

Lees meer
CLT
5 reden waarom je milieubewust bouwt met CLT

Duurzaam en milieubewust bouwen? Ontdek de 5 reden waarom CLT dé milieuvriendelijkste bouwmethode is bij uitstek.

Lees meer