Home » Blog » NIEUWBOUWZONDAG – HRB doet mee!
Nieuws

NIEUWBOUWZONDAG – HRB doet mee!

Events

14 april 21

3 min. leestijd

Traditiegetrouw vieren we met Nieuwbouwzondag ook deze lente de hoogmis van de nieuwbouw. Kandidaat-kopers of -bouwers kunnen die dag naar hartelust woningen bezoeken en inspiratie opdoen. Uiteraard is ook HRB op post. Kom jij langs?

Dit jaar verwelkomt HRB je op drie verschillende locaties waar je kan kennismaken met uiteenlopende woningen én met de aanpak van HRB.

Maak kennis met HRB

Voor al onze nieuwbouwprojecten maken wij gebruik van CLT, een ecologisch verantwoord bouwmateriaal dat ons toelaat bijzonder snel, BEN, CO2-neutraal en duurzaam te bouwen. 

Daarnaast is ons uitgangspunt steeds de vraag van de klant. Hoe zie jij jouw droomwoning? Wij begeleiden je van A tot Z gedurende het hele bouwproces en staan garant voor een uiterst transparante samenwerking. 

Ontdek jij jouw nieuwe woonst of krijg je graag een woordje uitleg over CLT? Schrijf je zeker in, dan kunnen we je veilig ontvangen.

 

Schrijf je in!

Kom langs in Boom of Mol !

Pachterslei, Boom

Met woonerf ‘Ter Boom’ realiseert HRB vlakbij de A12, De Schorre en de Rupeldijk een gezinsvriendelijke woonomgeving. Het hele project beslaat 30 woningen die in drie parallelle straten gebouwd zullen worden. Op Nieuwbouwzondag zal je een eerste volledig afgewerkt woning in primeur bezichtigd kunnen worden. De rest is nog in aanbouw. 

Nooit eerder een duurzame CLT-woning van binnenuit ontdekt? Let zeker op het immer aangename binnenklimaat dat deze huizen kenmerkt!

Schrijf je in!

Vrijgoed, Mol

Benieuwd naar de stijlen die HRB aankan? Kom dan zeker eens langs in Vrijgoed. Twee luxueuze woningen in moderne stijl staan alvast te wachten op je komst. Zie jij jezelf hier wonen? Of wil je een soortgelijke woning bouwen? Dat ontdek je op Nieuwbouwzondag!

Schrijf je in!

Sint-Leonardus, Mol

Ben jij eerder een fan van landelijk wonen? Dan kom je zeker aan je trekken in de Sint-Leonardusstraat in Mol. Ontdek onze 4 gezinswoningen met aangelegde tuin en laat je vooral verrassen door de zee van ruimte die achter de gevels schuilgaat. Ook hier ben je welkom voor een rondleiding, een woordje uitleg over CLT-bouw of meer informatie over een samenwerking met HRB. 

Schrijf je in!

Kom jij langs?

Ben je geprikkeld door wat je hierboven leest? Schrijf je dan snel in, want de plaatsen worden vlot ingenomen!

  • Indien niet vrij, stellen wij u een alternatief voor.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Meer nieuws

Gerelateerde nieuwsberichten

Klanten aan het woord
Investeren in duurzaam vastgoed

Benieuwd hoe jij je spaargeld veilig kan laten renderen door te investeren in duurzaam vastgoed? Lees hier waarom HRB-klant Luc Haeverans resoluut voor een BEN-woning kiest.

Lees meer
CLT veilig
CLT
Bij correcte toepassing rot CLT niet

Vanuit HRB willen we reageren op het nieuws uit Sint-Truiden en onze klanten gerust stellen: bij een correcte toepassing rot CLT niet.

Lees meer
CLT
5 reden waarom je milieubewust bouwt met CLT

Duurzaam en milieubewust bouwen? Ontdek de 5 reden waarom CLT dé milieuvriendelijkste bouwmethode is bij uitstek.

Lees meer