Home » Blog » NIEUWBOUWZONDAG – HRB doet mee!

Nieuws

NIEUWBOUWZONDAG – HRB doet mee!

Events

14 april 21

3 min. leestijd

Traditiegetrouw vieren we met Nieuwbouwzondag ook deze lente de hoogmis van de nieuwbouw. Kandidaat-kopers of -bouwers kunnen die dag naar hartelust woningen bezoeken en inspiratie opdoen. Uiteraard is ook HRB op post. Kom jij langs?

Dit jaar verwelkomt HRB je op drie verschillende locaties waar je kan kennismaken met uiteenlopende woningen én met de aanpak van HRB.

Nieuwbouwzondag

Maak kennis met HRB

Voor al onze nieuwbouwprojecten maken wij gebruik van CLT, een ecologisch verantwoord bouwmateriaal dat ons toelaat bijzonder snel, BEN, CO2-neutraal en duurzaam te bouwen. 

Daarnaast is ons uitgangspunt steeds de vraag van de klant. Hoe zie jij jouw droomwoning? Wij begeleiden je van A tot Z gedurende het hele bouwproces en staan garant voor een uiterst transparante samenwerking. 

Ontdek jij jouw nieuwe woonst of krijg je graag een woordje uitleg over CLT? Schrijf je zeker in, dan kunnen we je veilig ontvangen.

 

Schrijf je in!
Nieuwbouwzondag

“Kom langs in Boom of Mol !”

Nieuwbouwwoningen Boom

Pachterslei, Boom

Met woonerf ‘Ter Boom’ realiseert HRB vlakbij de A12, De Schorre en de Rupeldijk een gezinsvriendelijke woonomgeving. Het hele project beslaat 30 woningen die in drie parallelle straten gebouwd zullen worden. Op Nieuwbouwzondag zal je een eerste volledig afgewerkt woning in primeur bezichtigd kunnen worden. De rest is nog in aanbouw. 

Nooit eerder een duurzame CLT-woning van binnenuit ontdekt? Let zeker op het immer aangename binnenklimaat dat deze huizen kenmerkt!

Schrijf je in!
Nieuwbouwwoningen Boom

Vrijgoed, Mol

Benieuwd naar de stijlen die HRB aankan? Kom dan zeker eens langs in Vrijgoed. Twee luxueuze woningen in moderne stijl staan alvast te wachten op je komst. Zie jij jezelf hier wonen? Of wil je een soortgelijke woning bouwen? Dat ontdek je op Nieuwbouwzondag!

Schrijf je in!

Sint-Leonardus, Mol

Ben jij eerder een fan van landelijk wonen? Dan kom je zeker aan je trekken in de Sint-Leonardusstraat in Mol. Ontdek onze 4 gezinswoningen met aangelegde tuin en laat je vooral verrassen door de zee van ruimte die achter de gevels schuilgaat. Ook hier ben je welkom voor een rondleiding, een woordje uitleg over CLT-bouw of meer informatie over een samenwerking met HRB. 

Schrijf je in!

Kom jij langs?

Ben je geprikkeld door wat je hierboven leest? Schrijf je dan snel in, want de plaatsen worden vlot ingenomen!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Laatste nieuws

Benieuwd naar wat we allemaal doen? We houden je op de hoogte via onze blogpagina.

Nieuws

Drie keer genomineerd

Bij HRB zijn we goed gegroeid en dat bleef niet onopgemerkt: we werden niet voor één, twee, maar wel drie ondernemersprijzen genomineerd.

11 januari 2022
CLT

De voordelen van een CLT-bouw

Duurzaam en milieubewust bouwen? Ontdek de 5 reden waarom CLT dé milieuvriendelijkste bouwmethode is bij uitstek.

17 november 2021
CLT

CLT voor architecten

Wil je je spaargeld veilig, maar optimaal laten renderen? Dan is investeren in vastgoed een slimme beslissing. Lees hier waarom.

15 november 2021