Nieuws

Home » Blog » Nieuws
Geen kadastraal inkomen BEN woning
Nieuws
5 jaar geen onroerende voorheffing betalen?

5 jaar geen roerende voorheffing betalen? Dat kan als je kiest voor een CLT-woning met een laag E-peil. Lees er hier meer over!

Lees meer
Kosten van een nieuwbouwwoning
Nieuws
Op welke kosten moet ik rekenen bij de aankoop van een woning?

BTW of registratierechten? Op welke kosten moet je rekenen bij de aankoop van een nieuwbouwwoning? HRB klaart het voor je uit.

Lees meer
Investeren in vastgoed
Nieuws
Investeren in vastgoed, een slimme beslissing?

Wil je je spaargeld veilig, maar optimaal laten renderen? Dan is investeren in vastgoed een slimme beslissing. Lees hier waarom.

Lees meer
Interieurconsulente HRB
Nieuws
Nood aan een nieuw interieur?

Toe aan een nieuw interieur? HRB ontzorgt je van A tot Z. Onze interieurconsulente staat voor je klaar voor advies en begeleiding.

Lees meer
6% BTW mogelijk
Nieuws
Verlaagd BTW-tarief van 6 procent

Het verlaagd BTW-tarief van 6 procent geldt nu tijdelijk ook voor sommige nieuwbouwwoningen. Bekijk welke projecten in aanmerking komen!

Lees meer
CLT woning Grobbendonk
Nieuws
HRB realiseert 2 CLT-woningen in Grobbendonk

HRB realiseert nieuwbouproject in Grobbendonk: op 5 maanden tijd van braakliggend terrein naar 2 instapklare CLT-woningen.

Lees meer
Nieuws
Plan uw (digitale) afspraak

Deze pandemie treft ons allen, maar daarom hoeft het leven niet stil te staan. Laat corona uw woondromen niet intomen. Bouwen aan de toekomst doet u liefst vandaag en daar helpen wij u graag mee. Plan hier uw persoonlijke (digitale) afspraak …

Lees meer
logo HRB
Nieuws
HR-bouw groeit door naar “HRB”

Van aannemer gespecialiseerd in houtskeletbouw en renovaties naar een uiterst gedreven residentiële projectontwikkelaar in CLT-bouw. De rebranding wordt gefinaliseerd met de lancering van een nieuw logo, huisstijl en bijgevolg ook website …

Lees meer