Nieuws

Home Blog Nieuws
Geen kadastraal inkomen BEN woning
Voordelen CLT

Nieuws Sleutel-op-de-deur woning

5 jaar geen onroerende voorheffing betalen?

5 jaar geen roerende voorheffing betalen? Dat kan als je kiest voor een CLT-woning met een laag E-peil. Lees er hier meer over!

Lees meer
Nieuwbouwzondag
Bouwen met HRB

Events Nieuws

NIEUWBOUWZONDAG – HRB doet mee!

Traditiegetrouw vieren we met Nieuwbouwzondag ook deze lente de hoogmis van de nieuwbouw. Uiteraard is ook HRB op post. Lees hier welke je projecten je kan ontdekken!

Lees meer
Interieurconsulente HRB
Interieuradvies

Nieuws

Nood aan een nieuw interieur?

Toe aan een nieuw interieur? HRB ontzorgt je van A tot Z. Onze interieurconsulente staat voor je klaar voor advies en begeleiding.

Lees meer
De montage van een CLT wand op een werf
Voordelen CLT

Algemeen Nieuws

Woning afgebroken door droogte? Niet bij CLT!

In Pano zagen we hoe mensen vreselijk getroffen worden door de aanhoudende droogte in ons land: hun woningen barsten en moeten afgebroken worden. Heb jij bouwplannen en wil je zulke problemen vermijden? Hier lees je waarom CLT niet barst.

Lees meer
6% BTW mogelijk

Nieuws

Verlaagd BTW-tarief van 6 procent

Het verlaagd BTW-tarief van 6 procent geldt nu tijdelijk ook voor sommige nieuwbouwwoningen. Bekijk welke projecten in aanmerking komen!

Lees meer
CLT woning Grobbendonk

Nieuws

HRB realiseert 2 CLT-woningen in Grobbendonk

HRB realiseert nieuwbouproject in Grobbendonk: op 5 maanden tijd van braakliggend terrein naar 2 instapklare CLT-woningen.

Lees meer

Algemeen

Plan uw (digitale) afspraak

Deze pandemie treft ons allen, maar daarom hoeft het leven niet stil te staan. Laat corona uw woondromen niet intomen. Bouwen aan de toekomst doet u liefst vandaag en daar helpen wij u graag mee. Plan hier uw persoonlijke (digitale) afspraak …

Lees meer
Voordelen CLT

Algemeen CLT

BEN-woning? CLT-woning is méér dan BEN

Bij HRB bouwen wij jouw nieuwe thuis, die MEER dan Bijna EnergieNeutraal (BEN) is.
Wie vandaag bouwt, moet een woning bouwen met een E-peil 35. Vanaf 2021 moet die waarde E30 bedragen. HRB gaat al een trapje hoger …

Lees meer
logo HRB

Nieuws

HR-bouw groeit door naar “HRB”

Van aannemer gespecialiseerd in houtskeletbouw en renovaties naar een uiterst gedreven residentiële projectontwikkelaar in CLT-bouw. De rebranding wordt gefinaliseerd met de lancering van een nieuw logo, huisstijl en bijgevolg ook website …

Lees meer