Home » Blog » Nieuws

Nieuws

Nieuws

Drie keer genomineerd

Bij HRB zijn we goed gegroeid en dat bleef niet onopgemerkt: we werden niet voor één, twee, maar wel drie ondernemersprijzen genomineerd.

11 januari 2022
CLT
Nieuws

5 jaar geen onroerende voorheffing betalen?

Kom te weten hoe je 5 jaar lang vrijgesteld kan worden van onroerende voorheffing.

09 november 2021
Kosten van een nieuwbouwwoning
Nieuws

Op welke kosten moet ik rekenen bij de aankoop van een woning?

BTW of registratierechten? Op welke kosten moet je rekenen bij de aankoop van een nieuwbouwwoning? HRB klaart het voor je uit.

26 mei 2021
Investeren in vastgoed
Nieuws

Investeren in vastgoed, een slimme beslissing?

Wil je je spaargeld veilig, maar optimaal laten renderen? Dan is investeren in vastgoed een slimme beslissing. Lees hier waarom.

05 mei 2021
Interieurconsulente HRB
Nieuws

Nood aan een nieuw interieur?

Toe aan een nieuw interieur? HRB ontzorgt je van A tot Z. Onze interieurconsulente staat voor je klaar voor advies en begeleiding.

22 maart 2021
Nieuws

Plan uw (digitale) afspraak

Deze pandemie treft ons allen, maar daarom hoeft het leven niet stil te staan. Laat corona uw woondromen niet intomen. Bouwen aan de toekomst doet u liefst vandaag en daar helpen wij u graag mee. Plan hier uw persoonlijke (digitale) afspraak …

12 februari 2021
6% BTW mogelijk
Nieuws

Verlaagd BTW-tarief van 6 procent

Het verlaagd BTW-tarief van 6 procent geldt nu tijdelijk ook voor sommige nieuwbouwwoningen. Bekijk welke projecten in aanmerking komen!

02 februari 2021
CLT woning Grobbendonk
Nieuws

HRB realiseert 2 CLT-woningen in Grobbendonk

HRB realiseert nieuwbouproject in Grobbendonk: op 5 maanden tijd van braakliggend terrein naar 2 instapklare CLT-woningen.

29 januari 2021
logo HRB
Nieuws

HR-bouw groeit door naar “HRB”

Van aannemer gespecialiseerd in houtskeletbouw en renovaties naar een uiterst gedreven residentiële projectontwikkelaar in CLT-bouw. De rebranding wordt gefinaliseerd met de lancering van een nieuw logo, huisstijl en bijgevolg ook website …

07 augustus 2020