Home Blog Algemeen Plan uw (digitale) afspraak
Nieuws

Plan uw (digitale) afspraak

Algemeen

24 november 20

1 min. leestijd

Deze pandemie treft ons allen, maar daarom hoeft het leven niet stil te staan. Laat corona uw woondromen niet intomen. Bouwen aan de toekomst doet u liefst vandaag en daar helpen wij u graag mee. Met uw en onze gezondheid als hoogste prioriteit, nemen we alle veiligheidsmaatregelen in acht om u zo goed mogelijk te begeleiden.

Plan een (digitale) afspraak met ons verkoopteam.

We houden afstand, maar we staan voor u klaar. Aarzel dus niet om ons te contacteren. De mails, telefoontjes en berichten die we van onze klanten ontvangen, vinden feilloos hun weg naar onze thuis -en sales kantoren. Van daaruit stellen we alles in het werk om zo snel mogelijk een antwoord te geven op al uw vragen.

Bent u halsoverkop verliefd geworden op een huis of was er een appartement dat uw interesse aanwakkerde?
Ons salesteam helpt u graag en veilig verder en vertelt u alles wat u wil weten tijdens een telefonisch overleg of een videocall. 


safety first

Een bezoek ter plaatse?

U wilt liefst zo snel mogelijk een pand zelf bezichtigen?

Geef ons een seintje en dan bekijken wij samen met u de mogelijkheden om
een veilig bezoek ter plaatse in te plannen.

Heeft u interesse in een specifiek project, verzoek ons dan zeker om het lastenboek of andere info. Ook deze documenten kunnen we perfect telefonisch of via een videocall samen overlopen.

Kortom: wij zijn er voor u!

Meer nieuws

Gerelateerde nieuwsberichten

Algemeen
HRB = MEER DAN ‘BEN’

Bij HRB bouwen wij jouw nieuwe thuis, die MEER dan Bijna EnergieNeutraal (BEN) is.
Wie vandaag bouwt, moet een woning bouwen met een E-peil 35. Vanaf 2021 moet die waarde E30 bedragen. HRB gaat al een trapje hoger …

Lees meer
Nieuws
HR-bouw groeit door naar “HRB”

Van aannemer gespecialiseerd in houtskeletbouw en renovaties naar een uiterst gedreven residentiële projectontwikkelaar in CLT-bouw. De rebranding wordt gefinaliseerd met de lancering van een nieuw logo, huisstijl en bijgevolg ook website …

Lees meer