Home Blog Nieuws HR-bouw groeit door naar “HRB”
Nieuws

HR-bouw groeit door naar “HRB”

Nieuws

07 augustus 20

2 min. leestijd

“De ambities zijn groter dan ooit” – Het bedrijf verlaat definitief het start-up ei en staat klaar met grote ambities.
De rebranding wordt gefinaliseerd met de lancering van een nieuw logo, huisstijl en bijgevolg ook website.

Het ontstaan van HRB ligt ondertussen al enkele jaren achter ons. In het voorjaar van 2014 besloten Jeffry Van den Bulck en zijn schoonvader Leo Philipsen een kleinschalige onderneming op te richten. Van aannemer in totaalprojecten en renovaties, met specialiteit in houtskeletbouw groeide het bedrijf ondertussen door naar een uiterst gedreven residentiële projectontwikkelaar in CLT-bouw. Het ultieme uithangbord: een familiale onderneming die streeft naar topkwaliteit en 100% klanttevredenheid. Bestaande uit een gemotiveerd team dat eenzelfde doel voor ogen heeft: een echte thuis creëren. Doordat we alle aspecten van het bouwproces zelf uitvoeren en beheren, heb je als koper slechts één aanspreekpunt.

Door de jaren heen maakten kleinere verbouwingen plaats voor kleinschalige woningprojecten. Projecten van 1,2,3-4 woningen werden dagelijkse kost. De volgende generatie bouwen betekende in één adem ook de volgende generatie van het bouwsysteem. Systematisch bouwden we onze knowhow en relaties verder uit in de CLT-bouwwereld.

Het oude logo van HR-bouw
HR-bouw
Totaalprojecten en renovaties
  • In 2014 werd het bedrijf opgericht;
  • Gespecialiseerd in houtskeletbouw, nadien CLT;
  • Uniek familiaal karakter en uitstekende service van offerte op maat tot en met oplevering én zelfs daarna.

‘Future Proof’

Onze voorkeur gaat uitsluitend naar duurzame, ecologische projecten. Het is voor ons cruciaal dat elk project wordt afgeleverd zodat wij er zelf graag zouden wonen, in investeren, studeren, werken of wat dan ook. Onze projecten passen niet alleen mooi in de omgeving, we proberen ook een vernieuwende dynamiek in de omliggende samenleving op te wekken. Door onze innovatieve manier van bouwen, lopen we zonder al te veel moeite steeds voor op de nieuwe energienormen. Daarbovenop dragen we bij aan het welzijn van de mens en van onze planeet.

Het nieuwe logo van HRB
HRB
Projectontwikkelaar
  • Woonprojecten in CLT (Cross Laminated Timber);
  • Op maat van mens, buurt en klimaat;
  • Inspelen op woonbehoeften, wensen, smaak, het budget en de levensfase;
  • Vastgoedspecialisten met jarenlange ervaring in projectontwikkeling, aanneming en bouwsector.

De omschakeling van de traditionele houtskeletbouw naar “het bouwsysteem van de volgende eeuw” (lees CLT) opende de deur naar een langdurige en kwalitatieve samenwerking met collega ontwikkelaar ‘Civitas’. Waarop de volgende stap in ons bedrijf een feit was. Vandaag gaan wij door het leven als bouwgroep HRB (Highly Reliable Buildings). De steunpilaren bij het opzetten van onze onderneming: professioneel, betrouwbaar en familiaal.

Meer nieuws

Gerelateerde nieuwsberichten

Voorgevel avondbeeld
Sleutel-op-de-deur
Sleutel-op-de-deur woning
Waarom wij voor een sleutel-op-de-deur woning kozen?

Benieuwd naar de voordelen van een sleutel-op-de-deur woning? Hier lees je waarom Jan & Kristien voor deze formule kozen!

Lees meer
kraakt CLT
CLT
CLT
Kraakt zo’n CLT-woning dan niet?

De ruwbouw van een CLT-woning is volledig van hout. Kraakt zo’n woning dan niet? Nee dus. Hier lees je hoe dat komt.

Lees meer
verlaagd BTW tarief nieuwbouwproject Zellestraat Bouwel
Nieuws
Verlaagd BTW-tarief van 6 procent

Het verlaagd BTW-tarief van 6 procent geldt nu tijdelijk ook voor sommige nieuwbouwwoningen. Bekijk welke projecten in aanmerking komen!

Lees meer