Home » Blog » Nood aan een nieuw interieur?

Nieuws

Nood aan een nieuw interieur?

Nieuws

22 maart 21

2 min. leestijd

Is het tijd om je nieuwe woonst in te richten, is je interieur toe aan een make-over of heeft je woonkamer nood aan een verfrissende touch? Onze interieurconsulente staat voor jou klaar.

Interieurconsulente HRB

Maak gerust een afspraak en ontdek wat zij voor jou kan doen. Onze interieurconsulente geeft advies en begeleiding op basis van jouw smaak, wensen en budget.  Kortom: ze staat voor je klaar om van jouw huis een thuis te maken.

DE MOGELIJKHEDEN ZIJN ONBEPERKT

  • Wil je kleuradvies en ga je daarmee zelf aan de slag?
  • Wil je hulp bij het uitkiezen van eyecatchers? 
  • Ben je op zoek naar een totaalconcept?
  • Of geef je carte blanche?

Als je dat wenst gaat onze interieurconsulente voor jou op pad en kleedt ze de ruimte of woning voor je aan. 

Interieuradvies bij HRB begint altijd met een verkennend gesprek. Onze interieurconsulente informeert naar jouw smaak en naar wat je belangrijk vindt in je interieur, maar noteert ook wat je zeker niet wil. 

Met jouw vraag als uitgangspunt stelt ze een pakket samen. Wil je enkel advies of begeleiding van A tot Z met een ultieme final touch? Net zoals bij onze sleutel-op-de-deur woningen, is de vraag van de klant ook hier ons uitgangspunt. 

Kocht je geen woning bij HRB, maar ben je wel geïnteresseerd in ons interieuradvies? Ook dan kan je terecht bij onze consulente. Bel ons op voor meer informatie of mail onze interieurconsulente voor een afspraak! 

Interieurconsulente HRB

Make-over voor je interieur?

Ben je benieuwd naar wat onze interieurconsulente voor jouw woning in petto heeft? Maak gerust een afspraak voor een kennismakend gesprek.

 

Contact

Laatste nieuws

Benieuwd naar wat we allemaal doen? We houden je op de hoogte via onze blogpagina.

Nieuws

Drie keer genomineerd

Bij HRB zijn we goed gegroeid en dat bleef niet onopgemerkt: we werden niet voor één, twee, maar wel drie ondernemersprijzen genomineerd.

11 januari 2022
CLT

De voordelen van een CLT-bouw

Duurzaam en milieubewust bouwen? Ontdek de 5 reden waarom CLT dé milieuvriendelijkste bouwmethode is bij uitstek.

17 november 2021
CLT

CLT voor architecten

Wil je je spaargeld veilig, maar optimaal laten renderen? Dan is investeren in vastgoed een slimme beslissing. Lees hier waarom.

15 november 2021