Home Blog Sleutel-op-de-deur woning 5 jaar geen onroerende voorheffing betalen?
Nieuws

5 jaar geen onroerende voorheffing betalen?

Nieuws Sleutel-op-de-deur woning

11 juni 21

2 min. leestijd

Aanvankelijk wilden Jurgen en Katleen een houtskeletbouw, maar nadat ze een andere realisatie van HRB hadden bezichtigd, waren ze meteen overtuigd van CLT. En dat hebben ze zich nog niet beklaagd: “We hebben nu een E-peil van 11. Dat zorgt niet alleen voor een optimaal binnenklimaat, we moeten de eerste 5 jaar ook geen onroerende voorheffing betalen.”

kadastraal inkomen e-peil

Bouwen met HRB?

Sinds september 2019 wonen Jurgen en Katleen in hun CLT-woning in Vorselaar. Ze kozen voor HRB om een nieuwbouwwoning te realiseren op de bouwgrond naast het huis van Jurgens moeder.

“Voordat we aan ons project begonnen gingen we bij verschillende aannemers langs om een offerte te vragen. Bij HRB kregen we al een ontwerp van hoe het huis er zou uitzien, nog voor we de samenwerking hadden toegezegd.”

Benieuwd naar hoe het aankooptraject bij HRB verloopt?

De woning was bovendien razendsnel afgewerkt: “Eind mei zijn de werken gestart en eind september konden we al verhuizen.”

Heb jij een bouwgrond en ben je benieuwd naar het ontwerp dat we voor jou in petto hebben? Ga dan naar onze pagina ‘Bouwen met HRB’ en ontdek hoe wij werken. Laat er vrijblijvend je gegevens of je plannen achter, dan contacteren we je voor een vrijblijvende afspraak. 

Bouwen met HRB?

Benieuwd naar onze projecten?

Te koop

Zandhoven, Salvialaan

Huis

Salvialaan

Kwalitatief wonen het groen? Kom binnenkort thuis in de Salvialaan in Viersel. HRB bouwt er 15 instapklare nieuwbouwwoningen.

Lees meer
Te koop

Olen, Pastoor Segersstraat

Appartement Assistentiewoning Huis

Pastoor Segersstraat

In de Pastoor Segersstraat realiseert HRB een luxueuze en duurzame woonomgeving met 13 meer dan instapklare woningen en één appartement …

Lees meer
Te koop
Mol, Sint-Leonardusstraat

Huis

Sint-Leonardus

Ruim wonen in een rustige straat. Vier eengezinswoningen met 3 tot 5 slaapkamers. Slechts 11 minuten rijden van recreatiedomein Zilvermeer …

Lees meer