Home Blog Sleutel-op-de-deur woning Sleutel-op-de-deur woning: geen zorgen, wel inspraak!
Nieuws

Sleutel-op-de-deur woning: geen zorgen, wel inspraak!

Sleutel-op-de-deur woning

29 januari 21

2 min. leestijd

“Bij een sleutel-op-de-deur woning heb je geen inspraak over de inrichting van je woning.”

Dit vooroordeel horen we wel vaker over sleutel-op-de-deur woningen. 
Bij HRB vinden we het heel belangrijk dat onze klanten zich vanaf het eerste moment thuis voelen in hun nieuwbouwwoning. En dat kan volgens ons alleen wanneer ze zelf de inrichting van hun woonst hebben kunnen kiezen.

afwerking sleutel op de deur woning

SLEUTEL-OP-DE-DEURWONING:  comfortabel wonen

We verkopen natuurlijk een woning op plan. De basisstructuur van de woning ligt dus al vast. Maar dat is geen nattevingerwerk. Na ieder project dat we afronden koppelen we terug met onze klanten. We peilen naar hun woonervaring en vragen om feedback. 

Doorheen de jaren hebben we die feedback gebruikt als leidraad om onze ontwerpen te finetunen zodat het gros van de gezinnen zich comfortabel voelt bij de indeling van de woning. 

Zo is genoeg bergruimte bijvoorbeeld een must en die voorzien we ook. Daarnaast heeft ieder huis dat we bouwen een badkamer met dubbele lavabo en een douche, voor appartementen laten we de keuze tussen lavabo en/of douche aan de koper. 

sleutel op de deur woning afwerking

SLEUTEL-OP-DE-DEUR:  de inrichting kies je zelf!

Maar dus even terug naar die inrichting: die heb jij volledig in de hand. Waar wij vanuit HRB naar streven is dat alles volledig is afgewerkt wanneer jij de woning betrekt. Maar hoe die afwerking eruit ziet, kies je dus zelf. 

Na je aankoop neemt onze klantenbegeleider je mee naar de toonzalen van onze partnerbedrijven. Met deze partners hebben wij sinds vele jaren een goede samenwerking opgebouwd waardoor wij jou kunnen garanderen: zij leveren kwaliteit. 

Natuurlijk kun je op voorhand al eens een kijkje gaan nemen of kan je documentatie opvragen, waardoor je al een eerste selectie kunt maken uit de materialen die je voor ogen hebt.

Is parketvloer voor jou onontbeerlijk? Laat het ons weten, wij brengen dat voor elkaar. Heb jij kleine kindjes en kan een dure keuken nog wel een aantal jaren wachten? Ook dat kan.  

Van A tot Z bekijken we met jou hoe je woning er moet uitzien. Jij kiest, wij voeren uit. 

Interesse in een sleutel-op-de-deur woning?

Heb je interesse in één van onze projecten of heb je een bouwgrond waar je samen met ons een bouwproject wil realiseren, neem dan gerust contact op voor meer info over CLT-bouw.

Contact
Meer nieuws

Gerelateerde nieuwsberichten

Geen kadastraal inkomen BEN woning
Voordelen CLT
Nieuws Sleutel-op-de-deur woning
5 jaar geen onroerende voorheffing betalen?

5 jaar geen roerende voorheffing betalen? Dat kan als je kiest voor een CLT-woning met een laag E-peil. Lees er hier meer over!

Lees meer
Kosten van een nieuwbouwwoning
Op welke kosten moet ik rekenen bij de aankoop van een woning?

BTW of registratierechten? Op welke kosten moet je rekenen bij de aankoop van een nieuwbouwwoning? HRB klaart het voor je uit.

Lees meer
Testimonial
“Ieder detail van mijn woning op plan kon ik zelf bepalen”

Ann en Stefanie kozen voor een woning op plan in Grobbendonk. “Bouwen met HRB? We zouden het meteen opnieuw doen!”

Lees meer