Home Blog Testimonial “Ieder detail van mijn woning op plan kon ik zelf bepalen”
Nieuws

“Ieder detail van mijn woning op plan kon ik zelf bepalen”

Testimonial

17 mei 21

2 min. leestijd

Als interieurconsulente heeft Ann Verbaet een uitgesproken mening over hoe haar woning er moest uitzien. Inspraak in het ontwerp was voor haar dan ook cruciaal. Ann en Stefanie kozen met Smedeshof voor een woning op plan in Grobbendonk.

Ruimte voor inbreng van de klant

Ann kocht dan wel een woning waarvan de plannen al waren uitgetekend maar op het moment van de koop waren de werken nog niet aangevat. Ze had dus nog de mogelijkheid om de plannen naar wens aan te passen: “Ik voelde meteen dat er bij HRB veel ruimte is voor de inbreng van de klant, dat gaf voor mij de doorslag om met hen in zee te gaan. Ik kocht een projectwoning maar kreeg uitgebreid de kans om er mijn eigen ding van te maken.”

Een CLT-woning wordt als een kant-en-klaar bouwpakket afgeleverd op een werf. Hierdoor verloopt het bouwen van zo’n woning razendsnel, op twee dagen tijd is een ruwbouw gemonteerd en klaar om verder afgewerkt te worden. Het voortraject van zo’n CLT-woning neemt wat meer tijd in beslag. Alles wordt op voorhand tot in detail uitgewerkt en uitgetekend.

“Zorgeloos bouwen”

Ann: “Tijdens het voortraject had ik veel contact met CEO Jeffry Van den Bulck. Hij bood me een duidelijk beeld van alle mogelijkheden, gaf me de ruimte om over ieder detail na te denken en zorgde ervoor dat de gevraagde aanpassingen werden doorgevoerd.”

Bouwen betekent stress? Niet voor Ann Verbaet. Naar eigen zeggen werd ze tien jaar jonger doorheen het bouwproces: “Iedere dag kwam ik de vorderingen filmen omdat ik zo onder de indruk was van de snelheid waaraan er werd gebouwd. Hoewel we in volle coronacrisis zaten en de bedrijvigheid op veel plekken stil viel, is HRB erin geslaagd om de werken binnen de vier maanden te voltooien. Bouwen met HRB? Ik zou het meteen opnieuw doen!

Meer nieuws

Gerelateerde nieuwsberichten

Geen kadastraal inkomen BEN woning
Voordelen CLT
Nieuws Sleutel-op-de-deur woning
5 jaar geen onroerende voorheffing betalen?

5 jaar geen roerende voorheffing betalen? Dat kan als je kiest voor een CLT-woning met een laag E-peil. Lees er hier meer over!

Lees meer
Kosten van een nieuwbouwwoning
Op welke kosten moet ik rekenen bij de aankoop van een woning?

BTW of registratierechten? Op welke kosten moet je rekenen bij de aankoop van een nieuwbouwwoning? HRB klaart het voor je uit.

Lees meer
Investeren in vastgoed
Investeren in vastgoed
Investeren in vastgoed, een slimme beslissing?

Wil je je spaargeld veilig, maar optimaal laten renderen? Dan is investeren in vastgoed een slimme beslissing. Lees hier waarom.

Lees meer