Home » Blog » Waarom wij voor een sleutel-op-de-deur woning kozen?

Nieuws

Waarom wij voor een sleutel-op-de-deur woning kozen?

Nieuwbouwwoningen

05 maart 21

2 min. leestijd

“Uitpakken en decoreren”

Jan & Christine

sleutel op de deur

“Ik was hoogzwanger op het moment dat ons huis werd gebouwd. Het was heel fijn om te weten dat professionals zich met de werken bezig hielden. Zij werken snel en efficiënt en dat heeft een bijkomend financieel voordeel: je kan sneller verhuizen en verliest dus minder geld aan huur.”

Jan en Christine namen eind 2018 hun intrek in de nieuwbouwwoning die HRB voor hen had gebouwd. Ze kochten de woning op plan, volgden het bouwproces van dichtbij op en hebben nog geen moment spijt gehad van hun aankoop. 

Of het dan niet moeilijk was, zo’n woning op plan kopen? “Het was niet gemakkelijk om ons voor te stellen hoe onze woning er uiteindelijk zou uitzien, maar het grondplan van het huis stond ons wel heel erg aan. We wilden graag een bad én een douche, een open ruimte naar de tuin en gemakkelijke toegang tot de slaapkamers.”

Jan en Christine kochten dan wel een woning op plan, dat plan was niet gebetonneerd. Ze hadden nog de mogelijkheid om aanpassingen door te voeren, waardoor het resultaat perfect aansloot bij hun verwachtingen.

sleutel op de deur

” HRB hield ons steeds op de hoogte over de voortgang. De funderingen, het metselwerk, de chape,  de binnenafwerking… We konden alles van dichtbij opvolgen zonder dat we ons er zelf veel van moesten aantrekken. ”

   MEER DAN INSTAPKLAAR     

“Doorheen het hele traject hadden we een nauw contact met de klantenbegeleider van HRB. Hij hielp ons onder andere met de materiaalkeuzes maar keek er ook op toe dat de wijzigingen die we hadden gevraagd ook nauwgezet werden doorgevoerd. Zo waren er initieel twee kleinere bergruimtes voorzien, maar daar hebben we er één grote van gemaakt en de keuken is ook wat ruimer geworden.”

Na een bouwproces van vier maanden kon het koppel verhuizen: “De woning was meer dan instapklaar toen we hier aankwamen en alles was precies opgeleverd zoals we het hadden gevraagd. We moesten eigenlijk gewoon uitpakken en decoreren.”

Bekijk ons divers aanbod!

Interesse in een sleutel-op-de-deur woning?

Toekomstige projecten

Residentie ‘Olmense Markt’

Elf Appartementen pal in het centrum van Olmen, naast de kerk. Kortom wonen op een unieke locatie in een prachtig, goed doordacht project …

Olmen, Olmense Markt

Te koop

Vrijgoed

Na een lange wandeling in het nabijgelegen natuurgebied, komt u weer helemaal tot rust in deze twee prachtige woningen met exclusieve toets …

Mol, Vrijgoed

Laatste nieuws

Benieuwd naar wat we allemaal doen? We houden je op de hoogte via onze blogpagina.

Klanten aan het woord

Investeren in duurzaam vastgoed

Benieuwd hoe jij je spaargeld veilig kan laten renderen door te investeren in duurzaam vastgoed? Lees hier waarom HRB-klant Luc Haeverans resoluut voor een BEN-woning kiest.

24 augustus 2021
CLT veilig
CLT

Bij correcte toepassing rot CLT niet

Vanuit HRB willen we reageren op het nieuws uit Sint-Truiden en onze klanten gerust stellen: bij een correcte toepassing rot CLT niet.

07 juli 2021
CLT

5 reden waarom je milieubewust bouwt met CLT

Duurzaam en milieubewust bouwen? Ontdek de 5 reden waarom CLT dé milieuvriendelijkste bouwmethode is bij uitstek.

11 augustus 2021