Home » Blog » Waarom wij voor een sleutel-op-de-deur woning kozen?
Nieuws

Waarom wij voor een sleutel-op-de-deur woning kozen?

Nieuwbouwwoningen

05 maart 21

2 min. leestijd

Uitpakken en decoreren

Jan & Christine
sleutel op de deur

“Ik was hoogzwanger op het moment dat ons huis werd gebouwd. Het was heel fijn om te weten dat professionals zich met de werken bezig hielden. Zij werken snel en efficiënt en dat heeft een bijkomend financieel voordeel: je kan sneller verhuizen en verliest dus minder geld aan huur.”

Jan en Christine namen eind 2018 hun intrek in de nieuwbouwwoning die HRB voor hen had gebouwd. Ze kochten de woning op plan, volgden het bouwproces van dichtbij op en hebben nog geen moment spijt gehad van hun aankoop. 

Of het dan niet moeilijk was, zo’n woning op plan kopen? “Het was niet gemakkelijk om ons voor te stellen hoe onze woning er uiteindelijk zou uitzien, maar het grondplan van het huis stond ons wel heel erg aan. We wilden graag een bad én een douche, een open ruimte naar de tuin en gemakkelijke toegang tot de slaapkamers.”

Jan en Christine kochten dan wel een woning op plan, dat plan was niet gebetonneerd. Ze hadden nog de mogelijkheid om aanpassingen door te voeren, waardoor het resultaat perfect aansloot bij hun verwachtingen.

” HRB hield ons steeds op de hoogte over de voortgang. De funderingen, het metselwerk, de chape,  de binnenafwerking… We konden alles van dichtbij opvolgen zonder dat we ons er zelf veel van moesten aantrekken. ”

   MEER DAN INSTAPKLAAR     

“Doorheen het hele traject hadden we een nauw contact met de klantenbegeleider van HRB. Hij hielp ons onder andere met de materiaalkeuzes maar keek er ook op toe dat de wijzigingen die we hadden gevraagd ook nauwgezet werden doorgevoerd. Zo waren er initieel twee kleinere bergruimtes voorzien, maar daar hebben we er één grote van gemaakt en de keuken is ook wat ruimer geworden.”

Na een bouwproces van vier maanden kon het koppel verhuizen: “De woning was meer dan instapklaar toen we hier aankwamen en alles was precies opgeleverd zoals we het hadden gevraagd. We moesten eigenlijk gewoon uitpakken en decoreren.”

Bekijk ons divers aanbod!

Interesse in een sleutel-op-de-deur woning?

6% BTW mogelijk
Toekomstige projecten
Olmen, Olmense Markt

Appartement

Residentie ‘Olmense Markt’

Elf Appartementen pal in het centrum van Olmen, naast de kerk. Kortom wonen op een unieke locatie in een prachtig, goed doordacht project …

Lees meer
Te koop
Mol, Vrijgoed

Huis

Vrijgoed

Na een lange wandeling in het nabijgelegen natuurgebied, komt u weer helemaal tot rust in deze twee prachtige woningen met exclusieve toets …

Lees meer