Home » Events » Nieuwbouwzondag – Mol
Schrijf je in!

Nieuwbouwzondag – Mol

Praktische informatie

24 oktober 2021

10:00

Belgium, 2400 Mol

Schrijf je in

Kom op 24 oktober 2021 twee CLT-nieuwbouwprojecten bezichtigen te Mol tijdens Nieuwbouwzondag.
Je krijgt de kans om een kijkje te nemen in onze woningen te Vrijgoed en in de Sint-Leonardusstraat.

Benieuwd naar onze panden? Vergeet je dan zeker niet in te schrijven!

Sint-Leonardusstraat | Mol

De eerste locatie waar HRB u welkom heet is in de Sint-Leonardusstraat in Mol. Heb je interesse in het project zelf of ben je gewoon benieuwd naar onze verwezenlijkingen? Kom dan zeker een kijkje nemen!

4 RUIME GEZINSWONINGEN

Op wandelafstand van het gezellige centrum van Mol-Sluis met een basisschooltje, winkel en horecagelegenheden, maak je kennis met 4 ruime en instapklare eengezinswoningen met aangelegde tuin. 3 van de 4 wooneenheden beschikken ook over een aangebouwde garage met automatische poort. Bekijk het project hier!

Eén pand is al verkocht.

Adres: Sint-Leonardusstraat 1, 3 & 11 | 2400 Mol

Schrijf je in!
Vrijgoed | Mol

Verder kan je op Nieuwbouwzondag ook onze andere locatie bezichtigen te Vrijgoed, Mol. Heb je interesse in het project zelf of heb je zelf bouwplannen en ben je gewoon benieuwd naar onze verwezenlijkingen? Kom dan zeker een kijkje nemen!

HEDENDAAGSE, VRIJSTAANDE GEZINSWONING

Vlakbij natuurgebied De Keiheuvel in Mol-Wezel vind je Vrijgoed, een rustige straat in een residentiële buurt. Hier maak je kennis met een ruime, instapklare gezinswoning. Dit luxueus optrekje baadt in ruimte en licht en blinkt uit omwille van de hoogwaardige en verfijnde afwerking. Bekijk het project hier!

Eén pand is al verkocht.

Adres: Vrijgoed 30 | 2400 Mol

Schrijf je in!

Zin om langs te komen?

Schrijf je vandaag nog in om één of beide van onze projecten te bezichtigen. Reserveer een tijdslot om er zeker van te zijn dat we jou persoonlijk kunnen begeleiden bij het bezoek.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.