Klantreferenties

Benieuwd wat anderen over ons zeggen?

Bij HRB staat de vraag van de klant centraal.
Hoe kunnen we jou blij maken?

Mattijs en Sara

HRB realiseerde een nieuwbouwwoning in Geel-Zammel. Lees hier hoe Mattijs & Sara hun droomwoning ontdekte.

Geel

Joeri en Sara

Prachtig afgewerkte nieuwbouwwoning in moderne stijl. Neem eens een kijkje in deze open bebouwing te Zandkuil, Noorderwijk.

Noorderwijk

Kim

Voor bakkerij Teunis te Poederlee heeft HRB het pand vernieuwd in CLT. Ook voor uw bedrijf kunnen we een nieuwbouw pand bouwen op maat.

Poederlee

Laura en Niels

Laura en Niels wilden graag sleutel-op-de-deur bouwen. Ze klopten bij verschillende aannemers aan, maar het was de persoonlijke aanpak van HRB die hen over de streep trok.

Olen

Thomas

Thomas woont sinds januari 2020 in zijn nieuwbouwwoning in Nijlen. HRB leverde de woonst casco op, maar stond ook na de oplevering garant voor een sterke naservice.

Nijlen

Silke en Kenny

Silke en Kenny wonen sinds 2018 in hun nieuwbouwwoning in Betekom. “Om ons droomplaatje te verwezenlijken zochten we lang naar de juiste aannemer. Uiteindelijk kwamen we bij HRB terecht. De familiale sfeer die het bedrijf uitstraalt sprak ons meteen aan."

Betekom

Luc

Door te investeren in duurzaam vastgoed laat je je geld op lange termijn veilig renderen. Zo getuigt ook Luc, huisarts in Grobbendonk: “Ik ben inmiddels 50 jaar en dan moet je nadenken over je pensioen. Door te investeren in een BEN-woning genereer je niet alleen huurinkomsten, je aankoop neemt in waarde toe. En dat is toch niet onbelangrijk in het kader van je nalatenschap.”

Dessel

Inge

Inge woont sinds augustus 2019 samen met haar zoon in een CLT-woning van HRB in Vorselaar. Eerder woonde ze in een houtskeletbouw en ook voor haar nieuwe woonst in Vorselaar wilde ze aanvankelijk deze bouwmethode toepassen. “Ik vergeleek verschillende firma’s en kwam uiteindelijk bij HRB terecht.”

Vorselaar

Jan en Christine

“Ik was hoogzwanger op het moment dat ons huis werd gebouwd. Het was heel fijn om te weten dat professionals zich met de werken bezig hielden. Zij werken snel en efficiënt en dat heeft een bijkomend financieel voordeel: je kan sneller verhuizen en verliest dus minder geld aan huur.”

Herentals

Ann en Stefanie

“Ik voelde meteen dat er bij HRB veel ruimte is voor de inbreng van de klant, dat gaf voor mij de doorslag om met hen in zee te gaan. Ik kocht een projectwoning maar kreeg uitgebreid de kans om er mijn eigen ding van te maken.”

Grobbendonk

Nieuwbouwwoning Olen

Jenne en Nina

Jenne en Nina wonen sinds 2021 in hun projectwoning van HRB in Olen. Bij de keuze van een nieuwe woonst was uiteraard de ligging voor hen belangrijk, maar vooral de ruime CLT-zolder was een doorslaggevend argument om voluit voor deze woning in Olen te kiezen. Inmiddels zijn Jenne en Nina nog steeds blij met hun keuze: “We wonen in een gesloten bebouwing, waardoor we ook vlak tegen onze buren zitten, maar last van geluid hebben we niet. Daarnaast voelt onze woonst ook altijd heerlijk warm aan.”

Olen

Jurgen en Katleen

Aanvankelijk wilden Jurgen en Katleen een houtskeletbouw, maar nadat ze een andere realisatie van HRB hadden bezichtigd, waren ze meteen overtuigd van CLT. En dat hebben ze zich nog niet beklaagd: “We hebben nu een E-peil van 11. Dat zorgt niet alleen voor een optimaal binnenklimaat, we moeten de eerste 5 jaar ook geen onroerende voorheffing betalen.”

Vorselaar

Jorgo en An

Jorgo en An wonen sinds kort in hun energiezuinige nieuwbouwwoning in Olen. “Future proof bouwen, is energiezuinig bouwen,” vinden ze. “Wil je een duurzame woning creëren, dan heb je een partner nodig die je hier volledig in ondersteunt.” Die partner vonden ze in HRB.

Olen

Realisaties

Thuiskomen met HRB

Realisatie
Realisatie

Hoe kunnen we jou helpen?

Samen realiseren we het project van je dromen.