Over ons

Home » Over ons
HRB team
Wie we zijn

In het voorjaar van 2014 werd HR-bouw, een bedrijf gespecialiseerd in houtskeletbouw en renovaties, opgericht door Jeffry Van den Bulck en zijn schoonvader Leo Philipsen.

Ondertussen is het bedrijf doorgegroeid naar HRB, maar kent het nog steeds het unieke familiale karakter en blijven we streven naar 100% klanttevredenheid.

Een residentiële projectontwikkelaar in CLT-bouw, bestaande uit een gemotiveerd team dat eenzelfde doel voor ogen heeft: een echte thuis creëren. Doordat we alle aspecten van het bouwproces zelf uitvoeren, heb je als koper slechts één aanspreekpunt.

Hierbij richten we ons op starters, studenten, koppels en singles, gezinnen, senioren, … die beter willen wonen, leven en verder willen groeien door de verschillende fases van het leven heen.

Elk project is anders en zal steeds inspelen op de woonbehoeften, wensen, smaak, het budget en de levensfase. Deze diversiteit kan je ook terugvinden in ons team en onze manier van werken.
Wat we doen

We realiseren woonprojecten op maat van mens, buurt en klimaat.

Elk project is anders en zal steeds inspelen op de woonbehoeften, wensen, smaak, het budget en de levensfase. Deze diversiteit kan je ook terugvinden in ons team en onze manier van werken.

Ons team bestaat uit doorgewinterde vastgoedspecialisten met jarenlange ervaring in projectontwikkeling, aanneming en bouw, geruggensteund door solide financiële partners.

Wij houden van een transparante communicatie en we zorgen ervoor dat jij je goed voelt van bij de aankoop tot jaren nadien. We staan je bij gedurende het volledige aankoop -en bouwproces. Geen vraag is teveel, want ook wij houden enkel van aangename verrassingen.

De montage van onze CLT-woningen
Wat ons drijft

Bouwen met een materiaal dat ‘Future Proof’ is. Onze voorkeur gaat uitsluitend naar duurzame, ecologische projecten in CLT (Cross Laminated Timber).

Het is voor ons cruciaal dat elk project wordt afgeleverd zodat wij er zelf graag zouden wonen, in investeren, studeren, werken of wat dan ook.

Onze projecten passen niet alleen mooi in de omgeving, we proberen ook een vernieuwende dynamiek in de omliggende samenleving op te wekken.

Door onze innovatieve manier van bouwen, lopen we zonder al te veel moeite steeds voor op de nieuwe energienormen. Daarbovenop dragen we bij aan het welzijn van de mens en van onze planeet.

Onze kernwaarden

Waar we voor staan

Persoonlijk

Een bedrijf met familiaal karakter. Zowel onze medewerkers als de klanten worden sterk betrokken bij elk aspect binnen het proces.

Transparant

Klanten ontvangen een persoonlijke login waarmee ze alles gedetailleerd kunnen opvolgen van fundering tot afwerking. Geen geheimen!

Efficiënt

Al onze medewerkers zijn stuk voor stuk experts in hun vak waardoor wij u steeds het beste werk kunnen en zullen afleveren.

Always deliver more than expected

Larry Page
Wie is wie

Maak kennis met ons team

Jeffry Van den Bulck
CEO jeffry@hrb.be
Leo Philipsen
Director leo@hrb.be
Philippe Eerlings
Project manager philippe@hrb.be
Machteld Philipsen
Head of Marketing & Sales machteld@hrb.be
Mario Verheyen
Sales manager mario@hrb.be
Vincent Van Hees
Project developer vincent@hrb.be
Jenthel Laenen
Aftersales manager jenthel@hrb.be
Silke De Leeuw
Aftersales manager silke@hrb.be
Sarah Uytterhoeven
Sales manager sarah@hrb.be
Ann Verbaet
Interior Designer ann@hrb.be
Werken bij

Wil jij deel uitmaken van ons team?

Klik hier