Klantenverhalen

Bekijk de reacties van onze tevreden klanten/kopers

Ben jij de volgende die we verderhelpen op weg naar hun droomwoning?

Silke en Kenny

Silke en Kenny wonen sinds 2018 in hun nieuwbouwwoning in Betekom. “Om ons droomplaatje te verwezenlijken zochten we lang naar de juiste aannemer. Uiteindelijk kwamen we bij HRB terecht. De familiale sfeer die het bedrijf uitstraalt sprak ons meteen aan."

Betekom

Luc

Door te investeren in duurzaam vastgoed laat je je geld op lange termijn veilig renderen. Zo getuigt ook Luc, huisarts in Grobbendonk: “Ik ben inmiddels 50 jaar en dan moet je nadenken over je pensioen. Door te investeren in een BEN-woning genereer je niet alleen huurinkomsten, je aankoop neemt in waarde toe. En dat is toch niet onbelangrijk in het kader van je nalatenschap.”

Dessel

Jan en Christine

“Ik was hoogzwanger op het moment dat ons huis werd gebouwd. Het was heel fijn om te weten dat professionals zich met de werken bezig hielden. Zij werken snel en efficiënt en dat heeft een bijkomend financieel voordeel: je kan sneller verhuizen en verliest dus minder geld aan huur.”

Herentals

Ann en Stefanie

“Ik voelde meteen dat er bij HRB veel ruimte is voor de inbreng van de klant, dat gaf voor mij de doorslag om met hen in zee te gaan. Ik kocht een projectwoning maar kreeg uitgebreid de kans om er mijn eigen ding van te maken.”

Grobbendonk

Nieuwbouwwoning Olen

Jenne en Nina

Jenne en Nina wonen sinds 2021 in hun projectwoning van HRB in Olen. Bij de keuze van een nieuwe woonst was uiteraard de ligging voor hen belangrijk, maar vooral de ruime CLT-zolder was een doorslaggevend argument om voluit voor deze woning in Olen te kiezen. Inmiddels zijn Jenne en Nina nog steeds blij met hun keuze: “We wonen in een gesloten bebouwing, waardoor we ook vlak tegen onze buren zitten, maar last van geluid hebben we niet. Daarnaast voelt onze woonst ook altijd heerlijk warm aan.”

Olen

Jorgo en An

Jorgo en An wonen sinds kort in hun energiezuinige nieuwbouwwoning in Olen. “Future proof bouwen, is energiezuinig bouwen,” vinden ze. “Wil je een duurzame woning creëren, dan heb je een partner nodig die je hier volledig in ondersteunt.” Die partner vonden ze in HRB.

Olen

Realisaties

Neem een kijkje in één van onze verkochte panden.

Realisatie

Hoe kunnen we jou helpen?

Samen realiseren we het project van je dromen.