Je kan genieten van een verlaagd BTW-tarief van 6% voor deze woning. Lees er hier meer over

Te koop

Tennislaan – Mol

Luxueus wonen in een residentiële buurt

Tennislaan, Mol Huis
nieuwbouwwoning tennislaan Mol

Het project

Luxueus wonen in een residentiële buurt

Mol, een stad waar zowel wandel- en fietsliefhebbers als doorwinterde shoppers voluit aan hun trekken komen. Trek de natuur in, leef je uit in één van de binnen- en buitenzwemparadijzen, winkel naar hartenlust en geniet van de vele terrasjes in het gezellige centrum. Wedden dat jij je er meteen thuis voelt?

De Tennislaan in Mol-Wezel is een residentiële wijk waar historisch de kaderleden van de Union Minière-fabriek woonden. Hier, in deze bosrijke omgeving in de bocht van de Nete, realiseert HRB een luxueus nieuwbouwproject met vier strakke, landelijke gezinswoningen.

Het volledige project wordt opgetrokken uit CLT, een uniek ecologisch verantwoord bouwmateriaal dat ons toelaat circulair en méér dan BEN te bouwen.

nieuwbouwwoning tennislaan Mol
6% BTW mogelijk

Prijs: € 486.811

Lot 1

Thuiskomen na een lange dag, je wagen parkeren onder de carport en genieten. Open de voordeur naar een ruime inkomhal met gastentoilet en berg je spullen meteen netjes op in de wasplaats. Wandel binnen in een knusse zithoek met aparte leesruimte en een grote leefkeuken voorzien van alle comfort met aanpalende bijkeuken/berging.

De verdieping telt 3 ruime slaapkamers waarvan 1 master bedroom met dressing en ensuite badkamer. Apart toilet in de nachthal en een tweede badkamer met douche en lavabomeubel wordt voorzien tussen de andere slaapkamers.

Voorts beschikt je nieuwe woonst ook over een ruime en comfortabele zolder van maar liefst 46 m² die je naar wens kan inrichten. Bijvoorbeeld als bureau, extra slaapkamer of ontspanningsruimte.

Voorgevel lot 2

Prijs: € 476.811

Lot 2

Nadat je je wagen onder de carport hebt geparkeerd stap je binnen in een ruime inkomhal met gastentoilet waar je je spullen meteen netjes kwijt kan in de ruime berging of aparte wasplaats. Binnen word je verwelkomd door een knusse zithoek met aparte leesruimte en een grote en volledig afgewerkte leefkeuken met aanpalende berging.

De verdieping telt 4 ruime slaapkamers waarvan 1 master bedroom met dressing en ensuite badkamer. Een apart toilet in nachthal en een tweede badkamer met inloopdouche en lavabomeubel wordt voorzien tussen de andere slaapkamers. Nood aan nóg meer ruimte?

De grote zolder van maar liefst 46 m² kan naar eigen keuze worden ingericht tot extra slaapkamer, bureau of ontspanningsruimte.

Voorgevel lot 3

Prijs: € 476.811

Lot 3

Kom heerlijk thuis in deze modern landelijke woning. Kom binnen langs de voordeur die je toegang geeft tot een ruime inkomhal met gastentoilet of langs de inpandige garage met aanpalende berging die ervoor zorgt dat je alles netjes kan stockeren. Ontspannen doe je in de grote leefruimte en open leefkeuken voorzien van alle comfort met tevens toegang tot de berging.

De verdieping telt 3 ruime slaapkamers en een badkamer voorzien van ligbad, douche en lavabomeubel. Een apart toilet in de nachthal en een trap naar de zolder wordt ook voorzien.

De inrichting van de grote zolder van maar liefst 46 m² bepaal je volledig zelf. Maak er bijvoorbeeld een bureau of ontspanningsruimte van.

6% BTW mogelijk

Prijs: € 490.811

Lot 4

Strak landelijk wonen, getypeerd door moderne lijnen. Je wagen parkeren kan in de inpandige garage met aanpalende berging. Er is eveneens toegang tot de woning langs de inkomhal met gastentoilet en wasplaats. Ontspannen kan in de grote leefruimte en open leefkeuken voorzien van alle comfort met tevens toegang tot de berging.

De verdieping telt 3 ruime slaapkamers, waarvan 1 master bedroom met dressing. De badkamer omvat ligbad, douche en lavabomeubel. Apart toilet in de nachthal en een trap naar de zolder wordt voorzien.

De zolder van maar liefst 46 m² kan nog naar eigen wens worden ingericht.

voordelen

Troeven van dit project

De buurt

Een aangename, residentiële buurt met alle voorzieningen in de directe omgeving.

Exclusief

Modern landelijke en functionele architectuur met een exclusieve toets als kers op de taart.

Perceel

Ruime percelen van 475m2 tot 675m2, voorzien van voldoende privacy en plek om te genieten.

“Kom binnen ”

Tennislaan

Beschikbare woningen

Filters wissen
Lot 1
Woning
Halfopen bebouwing
Woonopp. 204m2
Grondopp. 624m2
1
3
€ 486.811
Lot 2
Woning
Halfopen bebouwing
Woonopp. 205m2
Grondopp. 475m2
1
4
€ 476.811
Lot 3
Woning
Halfopen bebouwing
Woonopp. 203m2
Grondopp. 474m2
1
3
€ 476.811
Lot 4
Woning
Halfopen bebouwing
Woonopp. 205m2
Grondopp. 675m2
1
3
€ 490.811

ligging

Ontdek de omgeving


2000 m Natuurgebied ‘De Keiheuvel’
750 m Winkels
650 m School
350 m Dorpscentrum Mol-Wezel
2000 m Natuurgebied ‘De Keiheuvel’
750 m Winkels
650 m School
350 m Dorpscentrum Mol-Wezel
2000 m Natuurgebied ‘De Keiheuvel’
750 m Winkels
650 m School
350 m Dorpscentrum Mol-Wezel

Geïnteresseerd?

Slechts één klik verwijderd van je droomwoning.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

bekijk ook

Projecten in de buurt

Te koop

Sint-Leonardus – Mol

Ruim wonen in een rustige straat. Vier eengezinswoningen met 3 tot 5 slaapkamers. Slechts 11 minuten rijden van recreatiedomein Zilvermeer …

Mol, Sint-Leonardusstraat

Te koop

Vrijgoed – Mol

Na een lange wandeling in het nabijgelegen natuurgebied, komt u weer helemaal tot rust in deze twee prachtige woningen met exclusieve toets …

Mol, Vrijgoed