UITVERKOCHT!
  • Heb je interesse in een gelijkaardig project? Klik hier, dan houden we je op de hoogte van onze realisaties in de buurt. Of neem contact op en vertel ons hoe jouw droomhuis eruit ziet.

Woonerf ‘Ter Boom’ – fase 1

Waar rust én leven elkaar ontmoeten

Pachterslei, Boom, België

Huis

Home Woonerf ‘Ter Boom’ – fase 1
Het project

Fase 1 – 6 instapklare woningen

Werk je het liefst in een stad, maar woon je toch graag rustig? Strijk dan neer in Boom. Van hieruit kan je nog alle richtingen uit. De A12 brengt je vlot naar Brussel, Antwerpen en Mechelen. Met de fiets kan je dan weer in De Schorre of op de Rupeldijk terecht.

Met fase 1 van ‘Woonerf Ter Boom’ realiseert HRB een kindvriendelijke omgeving met 6 bijna-energieneutrale (BEN) gezinswoningen. Het nieuwbouwproject bevindt zich vlakbij scholen, winkels, De Schorre en de fietsvriendelijke Rupeldijk.

Gezinsvriendelijk woonerf

  • Uitverkocht
Lot 1-2-3-4-5-6

Uitverkocht

Alle woningen van Fase 1 van dit project vonden reeds een trotse eigenaar.

In de 2e fase van dit project fase realiseren we 8 rustig gelegen en ruime nieuwbouwwoningen, waarvan er al enkele verkocht zijn. Omdat je al in dit vroege stadium van het bouwproces de kans krijgt om mee in te stappen, heb je nog heel wat keuzevrijheid naar indeling en afwerking toe. Neem gerust contact op voor meer informatie!

Kom binnen!

Instapklare nieuwbouwwoningen

CLT

Als constructief materiaal maken wij gebruik van CLT of Cross Laminated Timber. Dat zijn robuuste, duurzame, maar 100 procent recycleerbare houten panelen die zorgen voor een optimale woonkwaliteit.

Aangelegde tuin

Om ervoor te zorgen dat jij zorgeloos de eerste zomer in je nieuwe huis tegemoet gaat, zorgen wij alvast voor een tuinafscheiding, een verhard, aangelegd terras, een ingezaaide gazon en gepaste aanplantingen.

BEN

Door gebruik te maken van CLT, zorgen we voor optimale isolatiewaarden van je nieuwbouwwoning. Daarnaast zorgt de combo warmtepomp en zonnepanelen ervoor dat je bijna-energieneutraal of BEN leeft.

Volledig afgewerkt

Bij HRB vinden wij het belangrijk dat onze klanten zich meteen thuis voelen in hun nieuwbouwwoning. Daarom zorgen wij ervoor dat je een volledig afgewerkte woning kan betrekken.

Fase 1

Beschikbare loten

Filters wissen
1
Woning
Half open bebouwing
Verkocht
2
Woning
Gesloten bebouwing
Verkocht
3
Woning
Gesloten bebouwing
Verkocht
4
Woning
Gesloten bebouwing
Verkocht
5
Woning
Gesloten bebouwing
Verkocht
6
Woning
Gesloten bebouwing
Verkocht
ligging

Ontdek de omgeving

  • 500 m De Schorre
  • 350 m Rupeldijk
  • 500 m Centrum
  • 300 m Scholen
  • 1.2 km Autosnelweg
  • 350 m Openbaar vervoer

Geïnteresseerd?

Slechts één klik verwijderd van je droomwoning.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.