Je kan genieten van een verlaagd BTW-tarief van 6% voor deze woning. Lees er hier meer over

Zammelseweg

Geel, Zammelseweg

Huis

Home Zammelseweg
Het project

2 instapklare nieuwbouwwoningen

Zammel is een knus dorp dat deel uitmaakt van Geel, maar tegelijk vlakbij Westerlo en Herstelt is gelegen. Op de Zammelseweg, de invalsweg tussen deze twee gemeentes, realiseert HRB 2 hedendaagse nieuwbouwwoningen waar je heerlijk thuis zal komen.

Het project bevindt zich vlakbij winkels, een schooltje en op wandel- of fietsafstand van natuurreservaat Zammelsbroek dat zich heeft genesteld op de oevers van de Grote Nete. Even uitblazen na een drukke werkweek? Hier kan je urenlang de natuur opsnuiven.

Beide woningen zijn opgetrokken uit CLT, een uniek ecologisch verantwoord bouwmateriaal dat ons toelaat circulair en bijna-energieneutraal (BEN) te bouwen.

Hedendaags en tijdloos wonen

  • Lot 1
  • Lot 2
zammelseweg, Geel
Prijs: € 393.000

Lot 1

Kom via een verharde oprit binnen in deze eigenzinnige hedendaagse woning die HRB in de Zammelseweg in Geel realiseert.

Op het gelijkvloers heet de inkomhal met gastentoilet en vestiaire je welkom alvorens je de leefruimte met aansluitend de eetplaats en de volledig ingerichte keuken betreedt. Naast de keuken vind je nog een extra bergruimte.

De trap naar de eerste verdieping bevindt zich eveneens in de inkomhal. Eens boven gekomen, tref je een hoogwaardig afgewerkte badkamer met dubbel lavabomeubel, een inloopdouche en een vrijstaand bad. Daarnaast zijn er 3 ruime slaapkamers waaronder de master bedroom met een prachtig hoekraam dat je zicht biedt op de tuin die we alvast voor jou hebben aangeplant.

De zolderverdieping kan met een oppervlakte van maar liefst 44m² nog naar wens worden ingericht.

Zammelseweg, Geel
Prijs: € 397.000

Lot 2

Ook lot 2 van dit eigenzinnig nieuwbouwproject zal je verbazen omwille van de verrassende architecturale keuzes die werden gemaakt. Grote raampartijen, veel licht en een hoogwaardige afwerking zijn ook hier de sleutelwoorden.

De benedenverdieping biedt je met een grote leefruimte en een mooie eetplaats met toegang tot het aangelegd terras en de aangeplante tuin, al het comfort dat je nodig hebt. Extra bergruimte is overigens voorzien naast de volledig geïnstalleerde keuken.

Op de eerste verdieping wordt je verwelkomd door drie slaapkamers en een luxueuze badkamer met dubbel lavabomeubel, een inloopdouche en een vrijstaand bad.

Nog extra ruimte nodig? Richt de zolder met een grondoppervlakte van 44m² volledig naar keuze in.

Kom binnen!

CLT

Als constructief materiaal maken wij gebruik van CLT of Cross Laminated Timber. Dat zijn robuuste, duurzame, maar 100 procent recycleerbare houten panelen die zorgen voor een optimale woonkwaliteit.

BEN

Door gebruik te maken van CLT, zorgen we voor optimale isolatiewaarden van je nieuwbouwwoning. Daarnaast zorgt de combo warmtepomp en zonnepanelen ervoor dat je bijna-energieneutraal of BEN leeft.

Volledig afgewerkt

Bij HRB vinden wij het belangrijk dat onze klanten zich meteen thuis voelen in hun nieuwbouwwoning. Daarom zorgen wij ervoor dat je een volledig afgewerkte woning kan betrekken.

Aangelegde tuin

Om ervoor te zorgen dat jij zorgeloos de eerste zomer in je nieuwe huis tegemoet gaat, zorgen wij alvast voor een tuinafscheiding, een verhard, aangelegd terras, een ingezaaide gazon en gepaste aanplantingen.

Zammelseweg

Beschikbare woningen

Filters wissen
1
Woning
Half open bebouwing
Woonopp. 165m2
Grondopp. 440m2
3
€ 393.000
Lot 1
2
Woning
Half open bebouwing
Woonopp. 169m2
Grondopp. 433m2
3
€ 397.000
Lot 2
Ligging

Ontdek de omgeving

Deze centraal gelegen woningen bevinden zich op de verbindingsbaan tussen Zammel en Oosterlo.

  • 400 m Openbaar vervoer
  • 2.1 km Autosnelweg
  • 1 km Centrum
  • 1.8 km Winkels
  • 800 m Scholen

Geïnteresseerd?

Slechts één klik verwijderd van je droomwoning.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.