Je kan genieten van een verlaagd BTW-tarief van 6% voor deze woning. Lees er hier meer over.

Toekomstige projecten

Rijsberg – Balen

Balen, Rijsberg Appartement
Rijsberg Balen

Het project

Ecologisch wonen in harmonie met het groen

Welkom in het gastvrije Balen. Op een boogscheut van Mol, Geel, Lommel en Pelt, is Balen een heerlijke uitvalsbasis voor wie graag rustig woont in een warme gemeente. Vlakbij het knusse centrum van Balen met een basisschooltje en verschillende winkels. Maar ook op wandel- of fietsafstand van recreatiedomein Keiheuvel en Pakawi Park.

Met dit ambitieuze nieuwbouwproject schenken we bijzondere aandacht aan landschapsarchitectuur en buitenruimtes. Zo creëren we een evenwicht tussen tussen natuur en wonen. Dit doen we door volledig in te zetten op ecologische bouwmaterialen, maar ook door de historisch-ecologische waarde van de bouwgrond te bewaken. Van oudsher is deze plek een verzamelplaats van zeldzame planten en bomen die we perfect zullen conserveren en maximaal tot hun recht laten komen, zodat ze moeiteloos blenden in de duurzame woonomgeving die we creëren.

Het hele project omvat zo’n 30 appartementen  en wordt volledig opgetrokken uit CLT, een ecologisch verantwoord bouwmateriaal dat ons toelaat bijna-energieneutraal (BEN) te bouwen.

Wil je op de hoogte blijven of wil je meer weten over dit project? Vul hier onder het contactformulier in!

Rijsberg Balen

Blijf op de hoogte!

Bezorg ons je contactgegevens. Als we meer nieuws hebben, ben jij de eerste die het hoort!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.