halfopen nieuwbouwwoning Bouwel
halfopen nieuwbouwwoning Bouwel
UITVERKOCHT!
  • Heb je interesse in een gelijkaardig project? Klik hier, dan houden we je op de hoogte van onze realisaties in de buurt. Of neem contact op en vertel ons hoe jouw droomhuis eruit ziet.

Zellestraat

Rustig wonen in een gezellige straat

Bouwel, Zellestraat

Huis

Home » Zellestraat
Voorlopig gevelaanzicht
Het project

Drie eengezinswoningen

Rustig thuiskomen in een ruime en duurzame woning kan binnenkort in de Zellestraat in Bouwel, een deelgemeente van Grobbendonk. Vlakbij de oprit van de E313 en op wandelafstand van het station, van winkels en van een schooltje realiseert HRB er één open en twee halfopen gezinswoningen. Telkens met drie slaapkamers en een leuke tuin.

Deze woningen zijn helaas uitverkocht, maar gerust eens een kijkje bij onze andere projecten!

Drie ruime gezinswoningen

halfopen nieuwbouwwoning Bouwel
Lot 1-2-3

Uitverkocht

Alle woningen van dit project vonden reeds een trotse eigenaar.

Bekijk hieronder welke projecten in de buurt wel nog beschikbaar zijn of laat onderaan deze pagina je contactgegevens achter en hoor als eerste van al onze nieuwe plannen!

Instapklare gezinswoningen

CLT

Als constructief materiaal maken wij gebruik van CLT of Cross Laminated Timber. Dat zijn robuuste, duurzame, maar 100 procent recycleerbare houten panelen die zorgen voor een optimale woonkwaliteit.

BEN

Door gebruik te maken van CLT, zorgen we voor optimale isolatiewaarden van je nieuwbouwwoning. Daarnaast zorgt de combo warmtepomp en zonnepanelen ervoor dat je bijna-energieneutraal of BEN leeft.

Volledig afgewerkt

Bij HRB vinden wij het belangrijk dat onze klanten zich meteen thuis voelen in hun nieuwbouwwoning. Daarom zorgen wij ervoor dat je een volledig afgewerkte woning kan betrekken.

Aangelegde tuin

Om ervoor te zorgen dat jij zorgeloos de eerste zomer in je nieuwe huis tegemoet gaat, zorgen wij alvast voor een tuinafscheiding, een verhard, aangelegd terras, een ingezaaide gazon en gepaste aanplantingen.

Benieuwd naar andere projecten in de buurt?

6% BTW mogelijk
Te koop
Vorselaar, De Kuiper

Appartement

Residentie ‘De Kuiper’

Een oase van rust in het hart van Vorselaar. Een iconisch gebouw op toplocatie met zesentwintig eenheden verdeeld over vier verdiepingen …

Lees meer

Blijf op de hoogte!

Bezorg ons je contactgegevens en hoor als eerste over onze bouwplannen in jouw buurt!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.