Ann en Stefanie

“Ieder detail van mijn woning op plan kon ik zelf bepalen”

Grobbendonk

Neem een kijkje in deze moderne nieuwbouwwoning

“Ik voelde meteen dat er bij HRB veel ruimte is voor de inbreng van de klant, dat gaf voor mij de doorslag om met hen in zee te gaan. Ik kocht een projectwoning maar kreeg uitgebreid de kans om er mijn eigen ding van te maken.”

Ruimte voor inbreng van de klant

Ann kocht dan wel een woning waarvan de plannen al waren uitgetekend maar op het moment van de aankoop waren de werken nog niet aangevat. Ze had dus nog de mogelijkheid om de plannen naar wens aan te passen: “Ik voelde meteen dat er bij HRB veel ruimte is voor de inbreng van de klant, dat gaf voor mij de doorslag om met hen in zee te gaan. Ik kocht een projectwoning maar kreeg uitgebreid de kans om er mijn eigen ding van te maken.”

Een CLT-woning wordt als een kant-en-klaar bouwpakket afgeleverd op een werf. Hierdoor verloopt het bouwen van zo’n woning razendsnel, op twee dagen tijd is een ruwbouw gemonteerd en klaar om verder afgewerkt te worden. Het voortraject van zo’n CLT-woning neemt wat meer tijd in beslag. Alles wordt op voorhand tot in detail uitgewerkt en uitgetekend.

“Tijdens het voortraject had ik veel contact met CEO Jeffry Van den Bulck. Hij bood me een duidelijk beeld van alle mogelijkheden, gaf me de ruimte om over ieder detail na te denken en zorgde ervoor dat de gevraagde aanpassingen werden doorgevoerd.”

Zorgeloos bouwen

Bouwen betekent stress? Niet voor Ann. Naar eigen zeggen werd ze tien jaar jonger doorheen het bouwproces: “Iedere dag kwam ik de vorderingen filmen omdat ik zo onder de indruk was van de snelheid waaraan er werd gebouwd. Hoewel we in volle coronacrisis zaten en de bedrijvigheid op veel plekken stil viel, is HRB erin geslaagd om de werken binnen de vier maanden te voltooien. ”Bouwen met HRB? Ik zou het meteen opnieuw doen!

Ontdek de woning van Ann & Stefanie

Meer weten over deze woning? Neem dan eens een kijkje op onze realisatie pagina!

Bekijk dit pand

Bekijk ook deze klantenverhalen

Benieuwd wat anderen over ons zeggen? Bij HRB staat de vraag van de klant centraal.

Nieuwbouwwoning Olen

Jenne en Nina

Jenne en Nina wonen sinds 2021 in hun projectwoning van HRB in Olen. Bij de keuze van een nieuwe woonst was uiteraard de ligging voor hen belangrijk, maar vooral de ruime CLT-zolder was een doorslaggevend argument om voluit voor deze woning in Olen te kiezen. Inmiddels zijn Jenne en Nina nog steeds blij met hun keuze: “We wonen in een gesloten bebouwing, waardoor we ook vlak tegen onze buren zitten, maar last van geluid hebben we niet. Daarnaast voelt onze woonst ook altijd heerlijk warm aan.”

Olen

Jorgo en An

Jorgo en An wonen sinds kort in hun energiezuinige nieuwbouwwoning in Olen. “Future proof bouwen, is energiezuinig bouwen,” vinden ze. “Wil je een duurzame woning creëren, dan heb je een partner nodig die je hier volledig in ondersteunt.” Die partner vonden ze in HRB.

Olen

Jurgen en Katleen

Aanvankelijk wilden Jurgen en Katleen een houtskeletbouw, maar nadat ze een andere realisatie van HRB hadden bezichtigd, waren ze meteen overtuigd van CLT. En dat hebben ze zich nog niet beklaagd: “We hebben nu een E-peil van 11. Dat zorgt niet alleen voor een optimaal binnenklimaat, we moeten de eerste 5 jaar ook geen onroerende voorheffing betalen.”

Vorselaar

Hoe kunnen we jou helpen?

Samen realiseren we het project van je dromen.