Britt

“We wilden eigenlijk eerst in steen bouwen”

Mol

"Ik heb mijn eigen huis op plan kunnen zetten"

​​Britt was oorspronkelijk van plan om traditioneel te bouwen, maar toen ze HRB op een bouwbeurs leerde kennen, was ze meteen verkocht. Het was het sympathieke contact met Jeffry en de architect, dat haar over de streep trok. Ze tekende haar huis zelf uit, daarna maakte de architect enkel nog wat kleine aanpassingen in verband met de muurdikte.

De familiale HRB-service

Britt ging eerder al bij andere bouwfirma’s informeren, die vond ze telkens redelijk duur. Toen ontmoette ze Jeffry op de beursstand van HRB “dat was een heel sympathieke man”. Hij liet haar kennismaken met CLT als bouwmateriaal, en kon haar huis veel goedkoper realiseren. Ze tekende zelf haar plannen uit, en zat met de architect aan tafel om ze te finaliseren. Daarna werd ze bij elke stap van het bouwproces betrokken, en kon ze steeds haar wensen en voorkeuren aangeven. Zat er iets niet helemaal goed, dan was Jeffry er om haar verder te helpen.

“Een veel sneller bouwproces door het gebruik van een CLT-structuur”

Op minder dan twee weken tijd was de fundering klaar en enkele dagen later stond het hele huis overeind. Een veel sneller bouwproces dan bij een traditionele steenbouw, waarvoor Britt oorspronkelijk wou kiezen. Dat komt omdat alle CLT-elementen volledig geprefabriceerd op de werf worden geleverd. Daar moeten ze alleen nog in elkaar gezet worden. Zo kon Britt al veel sneller van haar nieuwe thuis genieten. Ze woont er nu al meer dan drie jaar en is nog steeds even tevreden.

 

Bekijk ook deze klantenverhalen

Benieuwd wat anderen over ons zeggen? Bij HRB staat de vraag van de klant centraal.

Inge

Inge woont sinds augustus 2019 samen met haar zoon in een CLT-woning van HRB in Vorselaar. Eerder woonde ze in een houtskeletbouw en ook voor haar nieuwe woonst in Vorselaar wilde ze aanvankelijk deze bouwmethode toepassen. “Ik vergeleek verschillende firma’s en kwam uiteindelijk bij HRB terecht.”

Vorselaar

Thomas

Thomas woont sinds januari 2020 in zijn nieuwbouwwoning in Nijlen. HRB leverde de woonst casco op, maar stond ook na de oplevering garant voor een sterke naservice.

Nijlen

Jurgen en Katleen

Aanvankelijk wilden Jurgen en Katleen een houtskeletbouw, maar nadat ze een andere realisatie van HRB hadden bezichtigd, waren ze meteen overtuigd van CLT. En dat hebben ze zich nog niet beklaagd: “We hebben nu een E-peil van 11. Dat zorgt niet alleen voor een optimaal binnenklimaat, we moeten de eerste 5 jaar ook geen onroerende voorheffing betalen.”

Vorselaar

Hoe kunnen we jou helpen?

Samen realiseren we het project van je dromen.