Jan en Christine

Opbouw CLT-panelen & decoratie

Herentals

Waarom wij voor een sleutel-op-de-deur woning kozen?

“Ik was hoogzwanger op het moment dat ons huis werd gebouwd. Het was heel fijn om te weten dat professionals zich met de werken bezig hielden. Zij werken snel en efficiënt en dat heeft een bijkomend financieel voordeel: je kan sneller verhuizen en verliest dus minder geld aan huur.”

Jan en Christine namen eind 2018 hun intrek in de nieuwbouwwoning die HRB voor hen had gebouwd. Ze kochten de woning op plan, volgden het bouwproces van dichtbij op en hebben nog geen moment spijt gehad van hun aankoop.

Of het dan niet moeilijk was, zo’n woning op plan kopen? “Het was niet gemakkelijk om ons voor te stellen hoe onze woning er uiteindelijk zou uitzien, maar het grondplan van het huis stond ons wel heel erg aan. We wilden graag een bad én een douche, een open ruimte naar de tuin en gemakkelijke toegang tot de slaapkamers.”

Jan en Christine kochten dan wel een woning op plan, dat plan was niet gebetonneerd. Ze hadden nog de mogelijkheid om aanpassingen door te voeren, waardoor het resultaat perfect aansloot bij hun verwachtingen.

” HRB hield ons steeds op de hoogte over de voortgang. De funderingen, het metselwerk, de chape,  de binnenafwerking… We konden alles van dichtbij opvolgen zonder dat we ons er zelf veel van moesten aantrekken. ”

    MEER DAN INSTAPKLAAR     

“Doorheen het hele traject hadden we een nauw contact met de klantenbegeleider van HRB. Hij hielp ons onder andere met de materiaalkeuzes maar keek er ook op toe dat de wijzigingen die we hadden gevraagd ook nauwgezet werden doorgevoerd. Zo waren er initieel twee kleinere bergruimtes voorzien, maar daar hebben we er één grote van gemaakt en de keuken is ook wat ruimer geworden.”

Na een bouwproces van vier maanden kon het koppel verhuizen: “De woning was meer dan instapklaar toen we hier aankwamen en alles was precies opgeleverd zoals we het hadden gevraagd. We moesten eigenlijk gewoon uitpakken en decoreren.”

Bekijk ook deze klantenverhalen

Benieuwd wat anderen over ons zeggen? Bij HRB staat de vraag van de klant centraal.

Ann en Stefanie

“Ik voelde meteen dat er bij HRB veel ruimte is voor de inbreng van de klant, dat gaf voor mij de doorslag om met hen in zee te gaan. Ik kocht een projectwoning maar kreeg uitgebreid de kans om er mijn eigen ding van te maken.”

Grobbendonk

Nieuwbouwwoning Olen

Jenne en Nina

Jenne en Nina wonen sinds 2021 in hun projectwoning van HRB in Olen. Bij de keuze van een nieuwe woonst was uiteraard de ligging voor hen belangrijk, maar vooral de ruime CLT-zolder was een doorslaggevend argument om voluit voor deze woning in Olen te kiezen. Inmiddels zijn Jenne en Nina nog steeds blij met hun keuze: “We wonen in een gesloten bebouwing, waardoor we ook vlak tegen onze buren zitten, maar last van geluid hebben we niet. Daarnaast voelt onze woonst ook altijd heerlijk warm aan.”

Olen

Jorgo en An

Jorgo en An wonen sinds kort in hun energiezuinige nieuwbouwwoning in Olen. “Future proof bouwen, is energiezuinig bouwen,” vinden ze. “Wil je een duurzame woning creëren, dan heb je een partner nodig die je hier volledig in ondersteunt.” Die partner vonden ze in HRB.

Olen

Hoe kunnen we jou helpen?

Samen realiseren we het project van je dromen.