Jenne en Nina

Een CLT woning is een duurzame woning

Olen

"Uitstekende naservice"

Jenne en Nina wonen sinds 2021 in hun projectwoning van HRB in Olen. Bij de keuze van een nieuwe woonst was uiteraard de ligging voor hen belangrijk, maar vooral de ruime CLT-zolder was een doorslaggevend argument om voluit voor deze woning in Olen te kiezen. Inmiddels zijn Jenne en Nina nog steeds blij met hun keuze: “We wonen in een gesloten bebouwing, waardoor we ook vlak tegen onze buren zitten, maar last van geluid hebben we niet. Daarnaast voelt onze woonst ook altijd heerlijk warm aan.”

HRB & EEN BETROUWBARE NASERVICE

CLT is een bijzonder sterk bouwmateriaal. De kruiselings verlijmde houten panelen vormen muren die veel dunner zijn dan bij een traditionele bouw. De wanden kunnen niet alleen moeiteloos een zware dakconstructie ondersteunen, ze isoleren ook veel beter. Daarnaast resulteert een dunne wand in extra bewoonbare oppervlakte. Een CLT-zolder is dus een volwaardige ruimte die naar believen kan worden ingericht. Jenne en Nina kozen ervoor om er een fitnessruimte van te maken.

De woning van Jenne en Nina was volledig instapklaar toen het koppel ze kocht, maar over de klantvriendelijkheid van HRB zijn ze alvast lovend: “Alles wat er bij de verkoop werd afgesproken, is netjes nageleefd. Daarnaast zijn we ook erg tevreden over de naservice. Als we een probleem melden, wordt er binnen de twee dagen gevolg aan gegeven.”

Ontdek de woning van Jenne & Nina

Meer weten over deze woning? Neem dan eens een kijkje op onze realisatie pagina!

Bekijk dit pand
Lot 2

Bekijk ook deze klantenverhalen

Benieuwd wat anderen over ons zeggen? Bij HRB staat de vraag van de klant centraal.

Ann en Stefanie

“Ik voelde meteen dat er bij HRB veel ruimte is voor de inbreng van de klant, dat gaf voor mij de doorslag om met hen in zee te gaan. Ik kocht een projectwoning maar kreeg uitgebreid de kans om er mijn eigen ding van te maken.”

Grobbendonk

Jorgo en An

Jorgo en An wonen sinds kort in hun energiezuinige nieuwbouwwoning in Olen. “Future proof bouwen, is energiezuinig bouwen,” vinden ze. “Wil je een duurzame woning creëren, dan heb je een partner nodig die je hier volledig in ondersteunt.” Die partner vonden ze in HRB.

Olen

Jurgen en Katleen

Aanvankelijk wilden Jurgen en Katleen een houtskeletbouw, maar nadat ze een andere realisatie van HRB hadden bezichtigd, waren ze meteen overtuigd van CLT. En dat hebben ze zich nog niet beklaagd: “We hebben nu een E-peil van 11. Dat zorgt niet alleen voor een optimaal binnenklimaat, we moeten de eerste 5 jaar ook geen onroerende voorheffing betalen.”

Vorselaar

Hoe kunnen we jou helpen?

Samen realiseren we het project van je dromen.