Jurgen en Katleen

5 jaar geen onroerende voorheffing betalen?

Vorselaar

Een bezichtiging overtuigde hen van CLT

Aanvankelijk wilden Jurgen en Katleen een houtskeletbouw, maar nadat ze een andere realisatie van HRB hadden bezichtigd, waren ze meteen overtuigd van CLT. En dat hebben ze zich nog niet beklaagd: “We hebben nu een E-peil van 11. Dat zorgt niet alleen voor een optimaal binnenklimaat, we moeten de eerste 5 jaar ook geen onroerende voorheffing betalen.”

Sinds september 2019 wonen Jurgen en Katleen in hun CLT-woning in Vorselaar. Ze kozen voor HRB om een nieuwbouwwoning te realiseren op de bouwgrond naast het huis van Jurgen’s moeder.

“Voordat we aan ons project begonnen gingen we bij verschillende aannemers langs om een offerte te vragen. Bij HRB kregen we al een ontwerp van hoe het huis er zou uitzien, nog voor we de samenwerking hadden toegezegd.”

Benieuwd naar hoe het aankooptraject bij HRB verloopt?

De woning was bovendien razendsnel afgewerkt: “Eind mei zijn de werken gestart en eind september konden we al verhuizen.”

Heb jij een bouwgrond en ben je benieuwd naar het ontwerp dat we voor jou in petto hebben? Ga dan naar onze pagina ‘Bouwen met HRB’ en ontdek hoe wij werken. Laat er vrijblijvend je gegevens of je plannen achter, dan contacteren we je voor een vrijblijvende afspraak.

Bekijk ook deze klantenverhalen

Benieuwd wat anderen over ons zeggen? Bij HRB staat de vraag van de klant centraal.

Jorgo en An

Jorgo en An wonen sinds kort in hun energiezuinige nieuwbouwwoning in Olen. “Future proof bouwen, is energiezuinig bouwen,” vinden ze. “Wil je een duurzame woning creëren, dan heb je een partner nodig die je hier volledig in ondersteunt.” Die partner vonden ze in HRB.

Olen

Ann en Stefanie

“Ik voelde meteen dat er bij HRB veel ruimte is voor de inbreng van de klant, dat gaf voor mij de doorslag om met hen in zee te gaan. Ik kocht een projectwoning maar kreeg uitgebreid de kans om er mijn eigen ding van te maken.”

Grobbendonk

Nieuwbouwwoning Olen

Jenne en Nina

Jenne en Nina wonen sinds 2021 in hun projectwoning van HRB in Olen. Bij de keuze van een nieuwe woonst was uiteraard de ligging voor hen belangrijk, maar vooral de ruime CLT-zolder was een doorslaggevend argument om voluit voor deze woning in Olen te kiezen. Inmiddels zijn Jenne en Nina nog steeds blij met hun keuze: “We wonen in een gesloten bebouwing, waardoor we ook vlak tegen onze buren zitten, maar last van geluid hebben we niet. Daarnaast voelt onze woonst ook altijd heerlijk warm aan.”

Olen

Hoe kunnen we jou helpen?

Samen realiseren we het project van je dromen.