Laura en Niels

“Je kon zien dat de architect echt naar ons geluisterd had”

Olen

"We waren niet één van de zovelen"

Laura en Niels wilden graag sleutel-op-de-deur bouwen. Ze klopten bij verschillende aannemers aan, maar het was de persoonlijke aanpak van HRB die hen over de streep trok.

Sleutel-op-de-deur maar toch op maat

Het was Laura zelf die de locatie voor haar droomwoning tegenkwam in deze rustige buurt op nog geen 5 minuten van haar werk. “Het was exact wat we zochten”. In de zoektocht naar een aannemer viel het hen op dat ze vaak standaardplannen voorgeschoteld kregen. Als ze een aanpassing wilden, moesten ze flink bijbetalen. Het was dan ook de persoonlijke aanpak van HRB die voor Laura en Niels het verschil maakte. “Ze luisterden echt naar ons, op wat kleinigheden na was het bouwplan al vrij direct wat we wilden. En de prijs viel ook goed mee, dat mag ook gezegd worden!”.

“Er was eigenlijk direct een vertrouwd gevoel. We zijn echt tevreden, en zouden ze zeker aanbevelen”

Wat is voor jou de belangrijkste plek in huis?

Laura en Niels werden van A tot Z begeleid bij de bouw van hun instapklare gezinswoning. Ze zaten mee aan tafel bij het opstellen van de bouwplannen, en konden ook daarna het hele proces op de voet volgen. Hoe je een huis indeelt bepaalt hoe je erin gaat leven, dat weet iedereen. Laura en Niels kregen dus geen standaard plattegrond zoals bij grotere firma’s vaak wel het geval is. Integendeel, HRB nam uitgebreid de tijd om hen te leren kennen en maakte zo een plattegrond volledig afgestemd op hun leven.

Bekijk ook deze klantenverhalen

Benieuwd wat anderen over ons zeggen? Bij HRB staat de vraag van de klant centraal.

Jorgo en An

Jorgo en An wonen sinds kort in hun energiezuinige nieuwbouwwoning in Olen. “Future proof bouwen, is energiezuinig bouwen,” vinden ze. “Wil je een duurzame woning creëren, dan heb je een partner nodig die je hier volledig in ondersteunt.” Die partner vonden ze in HRB.

Olen

Nieuwbouwwoning Olen

Jenne en Nina

Jenne en Nina wonen sinds 2021 in hun projectwoning van HRB in Olen. Bij de keuze van een nieuwe woonst was uiteraard de ligging voor hen belangrijk, maar vooral de ruime CLT-zolder was een doorslaggevend argument om voluit voor deze woning in Olen te kiezen. Inmiddels zijn Jenne en Nina nog steeds blij met hun keuze: “We wonen in een gesloten bebouwing, waardoor we ook vlak tegen onze buren zitten, maar last van geluid hebben we niet. Daarnaast voelt onze woonst ook altijd heerlijk warm aan.”

Olen

Ann en Stefanie

“Ik voelde meteen dat er bij HRB veel ruimte is voor de inbreng van de klant, dat gaf voor mij de doorslag om met hen in zee te gaan. Ik kocht een projectwoning maar kreeg uitgebreid de kans om er mijn eigen ding van te maken.”

Grobbendonk

Hoe kunnen we jou helpen?

Samen realiseren we het project van je dromen.