Silke en Kenny

“HRB staat voor een mooie afwerking en een energiezuinig product.”

Betekom

"Familiale en open sfeer"

Silke en Kenny wonen sinds 2018 in hun nieuwbouwwoning in Betekom. “Om ons droomplaatje te verwezenlijken zochten we lang naar de juiste aannemer. Uiteindelijk kwamen we bij HRB terecht. De familiale sfeer die het bedrijf uitstraalt sprak ons meteen aan."

Flexibiliteit bij planbespreking

Voor de casco-oplevering van hun nieuwbouwwoning deden Silke en Kenny beroep op HRB, de verdere afwerking namen ze zelf voor hun rekening. “Bij de planbespreking was HRB heel flexibel, er werd heel goed naar onze wensen geluisterd en we kregen de juiste technische info die wij nodig hadden om achteraf de technieken zelf te plaatsen en de woning verder af te werken.”

“Achteraf na het bouwproces toen de woning casco klaar was, stond HRB ook nog altijd voor ons klaar om ons te helpen met technische vragen zodat wij ons droomplaatje konden verwezenlijken.”

E15-peil door blowerdoortest

Silke en Kenny lieten een blowerdoortest uitvoeren op hun woning. Zo’n test kan je laten uitvoeren wanneer de woning winddicht is gemaakt. Een blowerdoortest is niet verplicht, maar het resultaat hiervan haalt het E-peil van je nieuwbouwwoning gemiddeld 6 tot 12 punten naar omlaag. En dat kan in je voordeel spelen omdat je met een E-peil lager dan E20 de eerste 5 jaar geen onroerende voorheffing betaalt.

Bekijk ook deze klantenverhalen

Benieuwd wat anderen over ons zeggen? Bij HRB staat de vraag van de klant centraal.

Jorgo en An

Jorgo en An wonen sinds kort in hun energiezuinige nieuwbouwwoning in Olen. “Future proof bouwen, is energiezuinig bouwen,” vinden ze. “Wil je een duurzame woning creëren, dan heb je een partner nodig die je hier volledig in ondersteunt.” Die partner vonden ze in HRB.

Olen

Nieuwbouwwoning Olen

Jenne en Nina

Jenne en Nina wonen sinds 2021 in hun projectwoning van HRB in Olen. Bij de keuze van een nieuwe woonst was uiteraard de ligging voor hen belangrijk, maar vooral de ruime CLT-zolder was een doorslaggevend argument om voluit voor deze woning in Olen te kiezen. Inmiddels zijn Jenne en Nina nog steeds blij met hun keuze: “We wonen in een gesloten bebouwing, waardoor we ook vlak tegen onze buren zitten, maar last van geluid hebben we niet. Daarnaast voelt onze woonst ook altijd heerlijk warm aan.”

Olen

Ann en Stefanie

“Ik voelde meteen dat er bij HRB veel ruimte is voor de inbreng van de klant, dat gaf voor mij de doorslag om met hen in zee te gaan. Ik kocht een projectwoning maar kreeg uitgebreid de kans om er mijn eigen ding van te maken.”

Grobbendonk

Hoe kunnen we jou helpen?

Samen realiseren we het project van je dromen.