Thomas

“Ook na de oplevering stond HRB voor ons klaar.”

Nijlen

“De klik was er meteen.”

Thomas woont sinds januari 2020 in zijn nieuwbouwwoning in Nijlen. HRB leverde de woonst casco op, maar stond ook na de oplevering garant voor een sterke naservice.

Casco of volledig afgewerkt

Heb je een bouwgrond en kies je voor HRB als bouwpartner, dan bepaal je zelf de graad van afwerking: ga je voor een casco oplevering of opteer je liever voor een volledig afgewerkte woonst? Bij HRB kan het allebei. Thomas uit Nijlen koos voor het eerste.

“Ik kwam via een bouwbeurs in contact met HRB en al tijdens die eerste ontmoeting  had ik vertrouwen in dit bedrijf. Ik heb me mijn keuze tijdens het bouwproces dan ook niet beklaagd: de planning werd steeds vooraf doorgestuurd, de afgesproken termijnen werden gerespecteerd en de afwerking was precies zoals overeengekomen.”

 

“Ook na oplevering bereikbaar voor advies”

Hoewel Thomas ervoor koos om zijn woning zelf af te werken, kon hij ook na de oplevering bij HRB terecht voor advies: “HRB was steeds bereid om met ons mee na te denken over hoe we de verdere afwerking konden aanpakken om onze droomwoning te verwezenlijken.”

Bekijk ook deze klantenverhalen

Benieuwd wat anderen over ons zeggen? Bij HRB staat de vraag van de klant centraal.

Inge

Inge woont sinds augustus 2019 samen met haar zoon in een CLT-woning van HRB in Vorselaar. Eerder woonde ze in een houtskeletbouw en ook voor haar nieuwe woonst in Vorselaar wilde ze aanvankelijk deze bouwmethode toepassen. “Ik vergeleek verschillende firma’s en kwam uiteindelijk bij HRB terecht.”

Vorselaar

Jurgen en Katleen

Aanvankelijk wilden Jurgen en Katleen een houtskeletbouw, maar nadat ze een andere realisatie van HRB hadden bezichtigd, waren ze meteen overtuigd van CLT. En dat hebben ze zich nog niet beklaagd: “We hebben nu een E-peil van 11. Dat zorgt niet alleen voor een optimaal binnenklimaat, we moeten de eerste 5 jaar ook geen onroerende voorheffing betalen.”

Vorselaar

Hoe kunnen we jou helpen?

Samen realiseren we het project van je dromen.