Jouw droomwoning door HRB Wonen

Wij maken je inrichting mooi, makkelijk en op maat

HRB Wonen helpt je om van jouw huis een echte thuis te maken.

Ontdek de mogelijkheden

Totaalinrichting

Wij helpen je bij het inrichten van jouw cascowoning

Een woning omvormen tot de plek waar je thuiskomt? Daar komt heel wat bij kijken, dat weten we bij HRB Wonen maar al te goed. Van je meubels tot je keuken, jij behoudt steeds de controle terwijl wij je van A tot Z begeleiden. Daarbij gebruiken we steeds de meest kwalitatieve, duurzame en betaalbare materialen. Keuzestress? Dan staan we je graag bij met onze ervaring en persoonlijk advies.

Ontdek onze showroom

Waarom zou je kiezen voor HRB Wonen?

Klanten die bij ons een sleutel-op-de-deur woning kopen, kunnen al langer kiezen voor een totaalinrichting met interieuradvies. Die interieurformule is zo succesvol dat we ze via HRB Wonen aan iedereen aanbieden.
We zijn ervan overtuigd dat de materialen en producten die we vandaag gebruiken de beste op de markt zijn. In onze toonzaal maken we onze expertise met die materialen graag toegankelijk voor jouw project. Zo realiseren we samen jouw droomwoning.

Totaaloplossingen voor jouw interieur

Naast keukens kan je bij “HRB Wonen” ook terecht voor binnendeuren, maatkasten, badkamermeubels, trappen, parket, en nog veel meer!

Maak je afspraak

Keukens

We stellen een volledig uitgeruste keuken op maat samen. Jouw wensen en voorkeuren nastreven is voor ons het allerbelangrijkste. Kom langs in onze showroom en ontdek de kwaliteit en duurzaamheid van onze materialen. Op nog geen uur tijd is de 3D-tekening van jouw keuken op maat klaar. Verder geven we je ook graag advies bij het maken van de juiste keuzes voor jouw unieke keuken.

Ontdek onze toonzaalkeukens

Badkamers

Een badkamer inrichten hoeft helemaal geen moeilijke opgave te zijn. Inspiratie nodig voor jouw badkamer? Kom eens langs in onze toonzaal. In ons uitgebreid assortiment staat vakmanschap centraal. Van ontwerp tot uitvoering, HRB maakt al jouw badkamerdromen waar.

Maatkasten

Iedere woning is uniek. Wij vinden dat je maatkasten dat ook moeten zijn. Daarom kan je bij HRB de invulling van al je maatkasten volledig zelf kiezen. Welke materialen, kleuren en vormen kies jij? Ontdek alle mogelijkheden in onze toonzaal.

Deuren

Of het nu gaat om een voordeur of binnendeur, deuren geven een bepaalde look en feel aan je interieur. Maar niet enkel het design is belangrijk. Ook veiligheid speelt een rol. Daarom werken we bij HRB enkel met de meest kwalitatieve materialen.

Parket

Bij HRB kan je kiezen uit verschillende houtsoorten, patronen en afwerkingen. Wij weten als geen ander dat parket je woning een volledig andere uitstraling kan geven. Daarom begeleiden we je zorgvuldig bij het kiezen van de juiste afwerking.

Trappen

Voor kwalitatieve trappen op maat ben je bij HRB aan het juiste adres. Kom jouw droomtrap in onze showroom kiezen. Al onze trappen zijn beschikbaar in verschillende modellen, kleuren en materialen. Het spreekt voor zich dat wij enkel met de beste materialen werken.

Welke stijl kies jij?

  • Landelijk
  • Modern
  • Industrieel
  • Boho
  • Scandinavisch

HRB Wonen

Nog vragen? Stel ze hier

Of krijg meer uitleg in onze toonzaal

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Kom je langs in onze toonzaal?