Home » Wonen » Keukens

Jouw droomkeuken door HRB Wonen

HRB Wonen begeleidt je bij de inrichting van jouw keuken op maat

Je kan bij ons terecht voor het interieur van je droomkeuken. Kies je voor een landelijke keuken met een eiland of een moderne keuken met een keramisch werkblad? Of wat dacht je van een werkblad in composiet? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Ontdek onze stijlen

Keuze uit een ruim assortiment

Jouw keuken is het 
hart van je huis

Dat beseffen we bij HRB Wonen maar al te goed. Je keuken moet in de eerste plaats functioneel zijn voor jou en je gezin. Daarom stellen we jouw volledig uitgeruste keuken op maat samen. Daarbij houden we rekening met al jouw wensen en voorkeuren. 

Naast keukens kan je bij HRB Wonen ook terecht voor de complete inrichting van je droomwoning.

Maak je afspraak

Jouw keuken is in goede handen

Waarom zou je kiezen voor een keuken van HRB Wonen?

We helpen onze klanten al langer bij de totaalinrichting van hun duurzame sleutel-op-de-deur-woningen. Dankzij onze ervaring als projectontwikkelaar en totaal-aannemer hebben we de nodige kennis en expertise in huis. Die knowhow gebruiken we graag om jouw droomkeuken op maat vorm te geven.

Interesse? Kom zeker eens een kijkje nemen naar de 3 stijlen in onze showroom. Dankzij ons geavanceerde tekenprogramma maken we al, in minder dan een uur, een 3D tekening van jouw droomkeuken. Zo zie je meteen waar je in de toekomst de brooddozen gaat maken.

Welke stijl kies jij?

Landelijk

Gezellige eenvoud en lichte nonchalance, aangekleed met accessoires waarmee je jaren verder kunt. Door zachte zandtinten te combineren met gebroken wit, geef je je keuken een rustgevend maar uitnodigend karakter.
Wissel gesloten kasten af met vitrinekasten, en zorg voor een contrasterende kleur met bijvoorbeeld een werkblad uit composiet . Nog wat textuur toevoegen met kleurrijke tegeltjes? Of ben je meer een fan van warme houtaccenten? Met een landelijk interieur kan je niet missen.

Welke stijl kies jij?

Modern

Een stijlvol interieur zonder overbodige accessoires. Het is die ‘less is more’ -attitude waar het bij onze minimalistisch moderne keukens allemaal om draait. Een luxueuze uitstraling aan de hand van een strak lijnenspel met moderne materialen, in neutrale kleuren. Kies je voor een matte finish of een toch liever hoogglans afwerking? Met een moderne, minimalistische keuken breng je veel licht, veel ramen en een groot ruimtelijk gevoel in jouw interieur. Kortom, dé bron van rust in jouw drukke leven.

Welke stijl kies jij?

Hedendaags

Met een hedendaagse keuken kies je voor zuivere lijnen gecombineerd met robuuste, warme en natuurlijke materialen. Zo creëren we samen een authentieke en gezellige sfeer voor jouw keuken. Nog wat accenten toevoegen? Wat dacht je van contrasterende handgrepen, of misschien wat planten voor die extra groene touch?

Een kookeiland, voldoende kastruimte, kwalitatieve toestellen…

Wij weten hoe belangrijk een perfect ingerichte keuken is.

Maar we weten ook dat dat een hoop keuzes en stress met zich meebrengt. Kies je bijvoorbeeld voor een werkblad uit laminaat, keramiek of composiet? Een laminaat werkblad is het goedkoopst, maar misschien niet de juiste keuze voor jouw unieke situatie. Geen nood, wij staan je bij met raad en daad. Bovendien houden we, bij het ontwerp van jouw droomkeuken, ook altijd rekening met ergonomie. Wij luisteren naar jouw noden en wensen.

Ontdek jouw keuken

HRB Wonen

Nog vragen? Stel ze hier

Of krijg meer uitleg in onze toonzaal

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.